UUDET VUODET!

Vuoden ensimmäisen päivän kunniaksi söimme porukalla vähän paremmin ja äitini loihti meille herkullisen lounaan. Uusi vuosi startattiin lihakääryleillä, hasselbackan perunoilla, aura-punajuuripaistoksella ja perunasalaatilla.

Marimekon siirtolapuutarhaliinankin kaivoin esiin ja se olisi kyllä ehkä kaivannut vähän vielä silittämistä, mutta silitysrautani hajosi tuossa joulun alla enkä ole vielä ehtinyt uutta hankkia. Marimekon astiat jaksavat ihastuttaa joka päivä ja odotankin innolla keväällä tulevia kauniita uusia kuoseja!

Näiden kuvien myötä oikein mukavaa alkanutta vuotta teillekin!

Ps. Booztin alesta saa vain tänään -10% lisäalen aletuotteista koodilla EXTRA10. Minimi tilaussumma 59e ja koodi käy kaikkiin merkkeihin. Designer alekin on startannut, kurkatkaahan täältä!

*sis mainoslinkin

    Lue lisää