ALL BLACK

Tämä päivä menikin suurimmaksi osaksi laattavalintoja tehdessä ja aika kivoja juttuja löydettiinkin tulevaan kotiin. Samalla käytiin tsekkailemassa vielä sohvia ja sieltäkin pari suosikkia löytyi. Vielä on sitten valinnanvaikeutena minkä värisiä laitetaan.

Meidän tulevassa kodissa on aika paljon mustaa ja mustassa asussa olin itsekin tänään liikenteessä. Sain Junkyardista kivan paketin, missä oli muutamia mustia juttuja ja tässäpä niistä heti käytössä huivi, farkut sekä tennarit.

Näin kevyet kamppeet taitaakin olla muutaman päivän päästä vain kaukainen haave, sillä ainakin tänne on luvattu yli -20 asteen pakkasia alkuviikosta. Brrrrr!!

 Takki Guess // Laukku LV // huivi Samsoe Samsoe // Farkut Junkyard XX-XY // kengät Nike

PS. Edellisessä postauksessa vinkkasin, että keltaisia Oiva kestit astioita on tullut taas myyniin ja nyt tosiaan sieltä löytyy noita pienempiäkin lautasia ja mukeja. Halusin vielä kertoa, että nämä uudet ovat vähän vaaleamman keltaisia kuin ensimmäiset, ettei tule yllätyksenä mikäli vanhempia jo omistat. Nämä vaaleat sopivat mielestäni kuitenkin paremmin niiden vaaleanpunaisten kanssa yhteen. Astiat ovat nyt alennuksessa täällä.

*sis mainoslinkin
**Junkyard tuotteet saatu

    Lue lisää