KEVÄTTAKKEJA

Nyt kun ollaan saatu nauttia auringostakin taas pitkästä aikaa, voitaisiin ehkä jo kurkistaa vähän kevätvaatteisiinkin! Meiltä löytyy lapsilta täällä jo aikaisemmin nähdyt molon softshell takit ja vähän siistimpään menoon nyt nämä Mini A Turen takit, jotka saimme babyshopista.

Mini A Turen välikausivaatteita miellä on ollut jo tosi monena vuonna ja olen ollut niihin erittäin tyytyväinen. Värimaailma näissä on aina huippuihana, tuollaisia murrrettuja sävyjä ja pastelleja löytyy yleensä heidän mallistostaan. Takit ovat siitä kivoja, että menevät tosi siistimmissäkin menoissa, mutta silti ovat teknisiltä ominaisuuksiltaan aivan huippulaatua ja voi siis käyttää ihan hard core ulkoilussakin.

Eeville valitsin tämän vähän pidemmän mallisen tummansinisen Wiebke K takin. Takissa on kaunis a-linjainen leikkaus ja beigenvärinen vuori. Aatulle päädyin tähän Wilder pusakkamalliseen takkiin sävyssä chinois green. Sävy on kaunis pastellivihreä, näissä kuvissa tosin heittää valon sävystä johtuen sinisen puolelle. Eevin takki on kokoa 8y ja Aatun kokoa 6y.

Eeville ostin myös tämän ihanan pusakkamallisen takin uudesta Mini Rodinin mallistosta. Mitään muuta en siitä sitten tilannutkaan, tähän tykästyi niin äiti kuin tyttökin. Takin tilasin Lilla Companysta.

Nyt vaan kevättä odottelemaan!
*Mini A Ture takit saatu
 • Anonyymi
  17.2.2017 at 20:14

  Hei!asiasta kolmanteen Kerropa teidän raksa projektista..mitä tulee ottaa huomioon jne..teil just niin meidän näköinen talo rakenteella..pää ihan pyörällä näissä asioissa..

  • Sini
   28.2.2017 at 16:22

   Mistä haluaisit erityisesti tietää?

Lue lisää