KOSMETIIKKAKAMPANJA (KAIKKI TUOTTEET -20%)

Moikka ja mukavaa sunnuntaita! Tämä viikko lopetellaankin kosmetiikkajuttujen parissa ja mukavia uutisia sillä saralla nimittöin House of Brandon on laajentanut valikoimaansa myös kosmetiikkaan ja tämän lanseerauksen myötä kamppiksessa on nyt kaikki kosmetiikkatuotteet -20% alessa.
Sain tällä viikolla heiltä paketin, missä oli uutuustuoteita niin L’Oréalilta kuin Maybellineltakin. Kurkatkaa alempaa lisää!
Hiusvärien saralla nyt on jo jonkin aikaa ollut pinalla niin sanottu washout tyyli eli väri näyttää jo valmiiksi haalistuneelta. Huomaan itse olevani nyt trendin aallonharjalla, sillä viimeisimmästä parturikäynistä on ehtinyt jo tovi vierähtää 🙂 Tässä Colorista mallistossa on sävyjä moneen makuun ja löytyy niin kestoväriä kuin vain yhden pesun kestäviä tuotteita. Lisäksi löytyy shampoo, jolla väriä saa haalistettua vielä enemmän.
Maybellinen uutuuksia kuvassa: Uusi NUDES paletti, missä kauniita kullanhohtoisia sävyjä. Mastercamo peiteväripaletilla saa neutralisoitua ihon sävyvaihteluita, peitettyä tummat silmänaluset ja finnit ja korostettua haluamiaan piirteitä. Master strobing liguid on nestemäinen korostusvoide kasvoille ja Push up angel ripsiväri, missä on lyhyet harjat, jotka erottelevat ripset tyvestä saakka ja pidemmät harjat, jotka taivuttavat ripsiä sivuille. Kulmakarvojen meikkaukseen löytyy tarkat pienipäiset browprecis micro pencil tuotteet sekä kuituja sisältävä brow precise fiber filler kulmamascara.
L’Oréalilta kuvassa mm brow artist Xpert kulmakynä, infaillible gel crayon geelimäiset silmänrajauskynät sekä infaillible total cover peiteväripaletti. Nuo silmänrajauskynät liukuvat kuin unelma ja niillä on tosi helppo tehdä rajaukset. Värejä löytyy useampia ja niiden luvataan kestävän jopa 24 tuntia! Peiteväripaletista löytyy viisi erilaista color correcting -sävyä, jotka auttavat häivyttämään ihon sävyn epätasaisuuksia ja kauneusvirheitä.
Sitten vielä muutamia uutuuksia huulille ja poskille. L’Oréalilta uutuutena infaillible blush paint poskipunapaletit, joista löytyy aina viisi erilaista sävyä yhdestä paletista. Kuvassa myös uudet Lip paint huulipunat, joista löytyy useita eri sävyjä ja näissä on muutes ihana hedelmäinen tuoksu! Putkilossa on applikaattori levitykselle ja näitä löytyy niin mattapintaisina kuin kiiltävinäkin versioina. Tuossa alla näkyy nämä sävyt mitä minun paketissani oli.
Maybellinelta uutuutena on tullut tuollaiset Color drama lip contour paletit. Niistä tosiaan löytyy pohjustustuote, kolme rajausväriä, kolme huuliväriä sekä korostusväri samassa paketissa. Sävyinä kaksi erilaista, tummempi Blushed bombshell ja vaaleampi Crimson Vixen.


Tosiaan nyt House of Brandonissa nämä ja monet muut tuotteet -20% alennuksessa viikon ajan. Alen saa koodilla COSMETICS ja tästä pääset ostoksille.

*kuvan tuotteet saatu
*sis mainoslinkin

    Lue lisää