MARIMEKKO KEVÄT 2017 ASTIAUUTUUDET

*yhteistyössä marimuksu
Moikka ja mukavaa uutta viikkoa! Tänään pärähti myyntiin marimekon kevään astiauutuudet ja voi pojat miten ihania ne ovatkaan! Kevään malliston on suunnitellut yhdessä Sami Ruotsalainen ja Carina Seth Andersson ja yhteistyön tuloksena on syntynyt kauniita astioita sekä kodintekstiilejä. Sarjan keittiö- ja kattaustekstiilit sekä kankaat painetaan kaikki marimekon Helsingin kangaspainossa. Aivan ihana oli esimerkiksi hortensie kuosin pellavakangas ja saman kuosin tyynyt ovat mielestäni myös oikein nättejä. Kyseiseen kuosiin Carina oli saanut innoituksen kesämökillään, jonka seinää kiipeää runsas köynnöshortensia.
Graafista mustavalkoista kuosia koristaa kauniit vaaleanpunaiset ja harmaat yksityiskohdat. Nämä astiat toimivat kattauksessa hyvin myös yhdessä muiden oiva-sarjan astoiden kanssa.
Kuvissa näkyy myös tämän kevään suomi100 juhlavuoden mallistoa eli tuota siirtolapuutarha-sarjaa. Pikkuisia flower maljakoita onkin näkynyt aikaisemmissa mallistoissa jo eri väreissä ja nyt tämä kaunokainen löytyy vaaleanvihreän värisenä kevään mallistosta. Ihastuin itse tähän sävyyn tosi paljon ja tämä vihreä sopii hyvin myös samanlaisen vaaleanpunaisen kaveriksi.
Tässä kuvapläjäys näistä uutukaisista, mitäs te tykkäätte näistä? Nyt tämän viikon ajan on muutes marimuksussa astiaviikot ja sieltä saa kaikki marimekon astiat -20% alella lukuunottamatta näitä Carina Seth Anderssonin ja Sami Ruotsalaisien suunnittelemia astiauutuuksia. Kuitenkin nuo Suomi 100 malliston uutuudet kuuluvat kampanjaan. Kurkatkaan valikoima täältä. Marimuksun nettikaupassa uutuudet näkyvät ihan kohta ja perjantaina on tulossa vielä lisää tuotteita mm. ihanat vaaleanpuna/valkoiset lautaset!
 
*tuotteista saatu alennusta

    Lue lisää