PAPUN KEVÄT 2017

Tässä postauksessa kurkataan vähän uuteen papun kevätmallistoon! Kävin viime viikolla Marimuksussa tsekkaamassa papun uutuuksia ja tulipa samalla sorruttua myös muutamaan metsolan ja molo kidsinkin uutuuteen.

Papu on ollut yksi suosikkimerkeistäni ja pidemmän aikaa ja en voi muuta kuin kehua heidän vaatteiden huippuhyvää laatua ja sitä, että vaatteet ovat pitkäikäisiä käännettävien resoreiden ansiosta. Kevään uusi mallisto oli jälleen kerran tosi kiva ja tässäpä muutamia kuvia meille tulleista vaatteista. Marimuksussa on muutes vielä tämän kuun loppuun saakka ilmaiset postarit, käykäähän vilkaisemassa paput ja muut uutuudet täältä.

Molo kidsin trikoon laatu on myös omasta mielestäni yksi parhaista ja meillä näitä molon vaatteita on myös aika paljon. Nyt uutuutena on tullut tuo hauska jätskipallokuosi, mistä löytyy myös mm mekkoja ja leggareita. Metsolan vaatteita meillä ei muistaakseni ole juurikaan ollut, mutta tämä pandakuosi vaikutti kivalta ja trikoon laatu tuntui myös hyvältä, testaillaan siis miten kestää käytössä!

Papulta ostin molemmille nuo earth t-paidat ja Eeville paidan kaveriksi keltaiset solar patch leggingssit. Aatulla on kuvassa hauska Hi Hay siili bomber ja saman sarjan paikkaleggarit

Omat suosikkini ovat ehkä nämä dot paidat ja näiden kanssa hyvin sopii esimerkiksi nuo perus mustat paikkaleggingssit.

Ja tässä vielä kuva noista kivoista metsolan panda panda paidoista, aika ihanat nämäkin! Mitäs tykkäätte näistä kevään uutuuksista?

*tuotteista saatu alennusta

  • Anonyymi
    28.2.2017 at 05:53

    Kivalta näyttää! Metsolan trikoota on nyt kyllä pakko kehaista, on aivan huippuhyvää nykyään! Reilun vuoden on ollut käytössä kuusi paitaa ja kaikki edelleen uudenveroisia; ei nukan nukkaa, ei venähtämistä eikä edes haalistumaa kun vertaan yhtä väreiltään jemmassa odottavaan samanlaiseen isompaan. Ja ihan ovat viikottain pesussa olleet tahranpoistoineen ja arkikäytössä päiväkodissa:) terv. Ansku

  • Aikku
    3.3.2017 at 17:39

    On kauniita Papu-kuosit! Tykkään siitä, että on vähän erilaista kuosit ja niiden yhdistelyt.

Lue lisää