PUNAINEN BIKER JA YSTÄVÄMYYNNIT

Moikka ja mukavaa sunnuntaita! Vinkkinä, että House of Brandon verkkokaupassa alkoi tänään ystävämyynnit ja sieltä löytyy alesta niin kevään uutuuksia kuin vanhempien mallistojenkin tuotteita. Osa tuotteista näytti olevan jopa puoleen hintaan alennettuna ja etenkin urheiluvaatepuolella oli tosi kivoja juttuja, kannattaa kurkata!

Ystävämyynnit kestävät 27.2.2017 saakka ja kaikki ystistuotteet löydät täältä.

House of Brandonilta löytyy myös tosi paljon kivoja kevään uutuuksia ja yksi niistä on tämä pirtsakan punainen biker takki*. Tuolla on nyt hyvä valikoima muitakin kevättakkeja ja etenkin noita bikereita ja bombereita vaikka missä väreissä! Itselläni on lähes kaikki takit mustia tai sinisiä, joten tämä on mukava väripilkku omaan vaatekaappiini. Tässä kokeilin yhdistää takin beigenväristen asusteiden kanssa, mutta tämähän menee monen muunkin kanssa hyvin. Kaikki kevätuutuudet pääset kurkkaamaan täältä.

 takki Only (tämä) // huivi Burberry // housut sweet sktbs (nämä) // kengät adidas // laukku celine

*sis mainoslinkin
**takki saatu

 • Anonyymi
  28.2.2017 at 08:45

  Mä en käsitä missä sä säilytät kaikkia noita sun laukkuja, niitähän on kuvien perusteella varmaan satoja?!?! Ja koska sä niitä kaikkia ehdit käyttää….

  • Sini
   28.2.2017 at 16:22

   Vaatehuoneessa eikä ole satoja 😀

Lue lisää