STRING FURNITURE UUTUUKSIA

Tänään tuli uutiskirje String Systems sarjan uutuuksista ja nämä oli kyllä aika kivoja ja käytännöllisiä ja täydentävät hyvin vanhoja tuotteita. Laitan tähän muutamia stailauskuvia, varsinaiset tuotekuvat kannattaa käydä tsekkaamassa täältä, mihin näitä uutuuksia oli juuri tullut myyntiin.

Nyt siis uutuutena säilytyskalusteet, mitkä sopivat hyvin esimerkiksi eteiseen. Tuolta löytyy niin kenkähyllyä, vaatetankoa, koukkuja kuin kivoja lokerikkojakin.

Sitten oli tullut sivupaneeleihin sopivia pieniä säilytyslokerikkoja, joihin saa kätevästi työpisteessä esimerkiksi kyniä tai muuta pientä tavaraa. Uutta on myös pieni seinälle kiinnitettävä ritilä mihin nuo lokerot saa myös kiinni. Yhdessä kuvassa on lastenhuoneessa käytetty näitä uutuuksia ja tosi kivasti soveltuvat sinnekin!

Bongasin myös uusia kaappeja ja sitten matalempia seinäpaneeleita, mitkä sopii tosi hyvin hyvin esimerkiksi olohuoneen sisustukseen. Muutamaa string juttua olen miettinyt meidänkin tulevaan kotiin, mutta tässä on nyt hyvin vielä aikaa pohtia millaisia säilytysratkaisuja sitten laittaisimme.

Oikein mukavaa viikonloppua teille ja tässä tosiaan niitä kuvia vielä.

kuvat: string furniture
*sis mainoslinkin
 • Anonyymi
  4.2.2017 at 16:41

  Kiva tuo ritiläkkö, sellaista voisin harkita meillekin. Vasta tilasin ensimmäisen string pocket hyllykön. Sitä odotellessa 🙂 Vanhempaan kasvipäivitykseen vinkki, jos kaipaat viherkasvia esim. juuri näille hyllyköille. Juorut ovat äärimmäisen kestäviä, eikä niitä saa hengiltä millään. Aloe myös on todettu sitkeäksi tapaukseksi.

  Terveisin
  AnuH

  • Sini
   5.2.2017 at 08:10

   Moi! Kiitos vinkistä! Joillain helpoilla on kyllä pakko aloittaa 🙂

 • Annika/ Karkkipurkki
  4.2.2017 at 21:38

  Siis mahtavaa! Kun noita lokeroita tuli fds:lle, niin kyselin heiltä, että onko tuota ritilää saatavana, joka lokeroiden tuotekuvassa on, ja ei kuulema ole 😀 mutta jee, tuoltahan näitä löytyykin!

  • Sini
   5.2.2017 at 08:11

   Jee, hyvä kun oli hyötyä tästä!

Lue lisää