TYYNYILLÄ UUTTA ILMETTÄ JA ARVONNAN VOITTAJA

Taas se on yksi viikko hurahtanut ja blogin puolelle en ole juurikaan ehtinyt päivittelemään. Ensi viikolla alkaakin loma, joten josko silloin ehtisi vähän useammin tietokoneen ääreen istahtaa. Kävin juuri ostamassa muutamat ihanat vaatteet lapsille papun uudesta mallistosta ja niistä voisin ainakin ensi viikolla vähän kirjoitella!

Nämäkin kuvat on napattu jo jokunen aika sitten, mutta siis päivittelin vähän tyynykokoelmaa muutamalla kivalla marimekon uutuudella kun kävin marimuksusta astioita ostamassa. Nämä vihreät olivat jotenkin niin kivan raikkaat ja juuri oikean vihreän sävyiset, että pääsivät koristamaan meidän olohuoneen sohvaa. Myös tuo pilkullinen tyyny on tosi ihana!

Iskeekö teihin vihreä yhtään? Ja hei, Finnish Design Shopin arvonnan voittajakin on nyt selvillä, arpaonni suosi tällä kertaa kommenttia:

Outi Kähkönen 15 helmikuuta, 2017 11:28

Uudesta kodista puuttuu vielä monta valaisinta ja mahtavia kandidaatteja löytyy FDS:sta, ihana kauppa!
outi.m.kahkonen@gmail.com

Laittelen voittajalle viestiä alkuviikosta jahka saan lahjakortin Finnish Design Shopista!

Alla muutama kuva vihreistä tyynyistä meidän kotona. Mukavaa viikonloppua!

 • Outi Kähkönen
  25.2.2017 at 20:10

  Oih, aivan mahtavaa, kiitos! ❤ Täytyykin heti pyörähtää FDS:in sivuilla. Ihanaa viikonlopun jatkoa, jään odottelemaan postia!

  Ja kyllä osuu ja uppoaa nuo Marimekon vihreät uutuudet, tyynynpäällinen vie omat ajatukset lapsuuteen, mutta on samalla kuitenkin hyvin omoderni ja raikas.

  t.Outi
  outi.m.kahkonen@gmail.com

Lue lisää