UUTTA OLOHUONEESSA

Uuden kodin sisustushankintoja on tullut mietittyä tässä tovi jos toinenkin ja samalla todettua, että noihin hankintoihin saa uppoamaan rahaa kyllä aika paljon, etenkin kun ostoslistalla on kaksi sohvaa ym. vähän isompaakin.

Valaisimet ja tuolit ovat itselleni se heikkous ja haaveilen aina uusista ihanuuksista. Sattuipa niin sopivasti, että tuttuni oli päivittämässä sisustustaan ja luopumassa kahdesta tavarasta, ja kysäisi kiinnostaisiko minua nämä. No todellakin, sillä juuri nuo olivat uuden kodin ostoslistallekin päässeet!

Niinpä meille muutti sitten leveä K-tuoli ja ihana Jielden loft valaisin, mustana kummatkin. Meidän tila täällä nykyisessä kämpässä on vähän rajallinen, joten jouduimme vähän sumplimaan huonekalujen kanssa ja viemään muutamia juttuja jo säilöön odottamaan muuttoa. Ahdasta on edelleen, mutta eiköhän tätä kestetä vielä jokunen kuukausi!

Vanhan mustan kärryn tilalle on tullut myös tämä messinkinen kärry* marmorikannella. Tämä sopii mielestäni kivasti yhteen tuon mehiläispesä valaisimen kanssa ja tuo vähän lämpöä muuten aika mustavalkoiseen sisustukseen.

Elloksen sisustusalekoodi on voimassa muutes vielä tämän päivän, -20% alennus koskee normaalihintaisia kodintekstiilejä, sisustustuotteita, sisävalaisimia, tapetteja, mattoja ja huonekaluja. Alen saa koodilla 355711 ja koodi on voimassa 12.2.2017 saakka. Sisustustuotteisiin pääset tästä.

*sis mainoslinkin
**kärry saatu
 • Kira Katariina
  12.2.2017 at 09:14

  Näyttää ihan täydelliseltä olohuoneelta ! <3

  kk-kohtikauneutta.blogspot.fi

  • Sini
   12.2.2017 at 09:27

   Voi, kiitos!

 • Anonyymi
  12.2.2017 at 09:18

  Hei,
  mistä tuo kärryn viereinen senkki on? Hieno! 🙂

  • Sini
   12.2.2017 at 09:28

   Moi! Se on Lundian fuuga sarjaa. Siitä voi itse koota mieluisansa kokonaisuuden!

Lue lisää