BIKER JA BIKER LOOK A LIKE

Sori, laattapostaus vähän siirtyy kun muutamat laatat ovat vasta matkalla, mutta toivottavasti ensi viikolla jo pääsen niistä kirjoittelemaan. Jatketaan täällä vielä kevätjuttujen tiimoilta ja pari lempparitakkia pääsee nyt esittelyyn.

Tykkään ehkä takeissa eniten juuri biker mallisista takeista ja onneksi niitä nykyään löytyykin lähes missä värissä tahansa ja monenmoisella tvistillä. Onlylla on monena vuonna ollut kiva perusmalli ja semmoinen minulla tuossa ekassa kuvassa onkin päälläni. Tässä tykkään noista hopeisista yksityiskohdista ja kivoista tikkauksista. Kyseistä takkia löytyy ainakin House of Brandonilta täältä.

takki Only // huivi marimekko

takki only // huivi Gucci // laukku Celine
Toinen malli mikä on ollut oma suosikkini jo useampana vuonna on tämä biker takilta näyttävä Onlyn collegetakki. Tätä voi käyttää kylmemmillä keleillä tavallisen takin alla ja sitten kesällä menee ihan takkina. Itselläni on näitä aikaisemmilta vuosilta harmaa ja valkoinen ja nyt tätä saa tänä vuonna myös mustana. Tämä versio löytyy mustana ja harmaana täältä.

takki Only // laukku ja huivi LV
Blogista löysin viime vuodelta postauksen missä näkyy tämä sama collegetakki valkoisena!
*sis mainoslinkin
**Only takit saatu
 • Anna / Fashion Minimalist
  19.3.2017 at 07:54

  Ihana tuo mustan bikerin, Célinen ja Guccin huivin yhdistelmä. Kokomusta on vaan niin parasta!

  • Sini
   23.3.2017 at 18:59

   Musta on vaan paras väri : D

Lue lisää