LAATTAJUTTUJA

Raksajuttuja tiedossa taas. Ne laatat eivät nyt ihan kaikki ole vielä saapuneet, mutta jotain kuvamateriaalia kaikista jo löytyy niin ajattelin kirjoitella vähän meidän kodin laattavalinnoista.

Laattahankinnat toteutettiin yhteistyössä Jyväskyläläisen Laatta Leevi kaupan kanssa, heidän valikoimaa kun olin verkkokaupassa ihastellut jo aikaisemminkin. Ja voin sanoa, että valikoima on todellakin mieletön ja erittäin ajan hermolla oleva. Kaupasta löytyi tosi paljon uutuuksia esimerkiksi terratintalta ja jos jotain mallia ei olisi ollut, olisi sitä saanut tilattua kuitenkin. Muutenkin valikoima oli tosi moderni ja löysin kyllä monia mielenkiintoisia laattoja niin, että lopullinen valinta oli kyllä vaikea.

Laatta Leevillä on siis verkkokauppa ja heiltä saa tilattua tuotteita ihan mihin päin Suomea tahansa. Heiltä saa myös veloituksetta mallipaloja ja toki laattojen lisäksi liikkeestä löytyy paljon muutakin esimerkiksi kylpyhuoneen kalusteita ym. Suosittelen ehdottomasti heidän kivijalkaliikkeessä vierailua sillä esillä on kyllä huippulaaja valikoima. Itse en ehkä nettikuvien perusteella olisi päätynyt juuri samoihin juttuihin ja livenä tosiaan monet laatat pääsivät oikeuksiinsa ihan erilailla.

Tässäpä nyt näitä meidän valintoja. Tilat ovat vielä kesken, mutta laittelen sitten jossain vaiheessa kuvaa kun laatoitukset ovat täysin valmiit.

Tämä marmorin näköinen laatta oli itselle juttu mihin ihastuin instagram kuvassa. Kyseessä oli juuri kevään 2017 uutuuslaatta Terratintalta ja sitä ei vielä liikkeessäkään ollut silloin esillä. Saimme kuitenkin mallipalan vielä kotiimme ennen lopullista päätöstä ja sen jälkeen päätös olikin helppo. Tämä se on! Halusin marmorilaatan, mikä olisi mattapintainen ja niitäpä ei kovin paljoa näyttänyt olevan tarjolla. Tässä oli myös täydellinen valkoharmaa sävy, monet vastaavat kun taittoivat mielestäni liikaa beigen sävyyn.

Kyseessä on terratintan stone marble 60×60 kokoisena ja tätä meille tulee pesuhuoneen seiniin, lattiaan (pienemmässä koossa) ja lisäksi aulaan. Tätä en verkkokaupasta vielä löytänyt, mutta kysymällä varmasti saa jos tätä joku etsiskelee.

Vessan laatoissa päädyimme valitsemaan perus mattavalkoisen laatan 10×30 kokoisena ja se laitettiin seiniin kalanruotoladonnalla. Tähän on tulossa musta sauma. Tämä on mielestäni kyllä niin kivan näköinen!

Tämän tilan lattiaan tuli meillä pukkilan kuusikulmainen mattamusta laatta, mikä itseasiassa olikin jo paikoillaan kun juuri illalla raksalla poikkesin. Tähän tulee myös tumma sauma, ettei mene ihan villiksi näiden kahden kuvion kanssa.

Arkieteiseen valitsimme tämän Vives provenzal laatan. Saimme mallipalat kaikista sävyistä ja päädyimme lopulta tuohon vaaleimpaan. Odotan innolla miltä tämä näyttää isompana pintana!

Ja viimeisenä meidän kodinhoitohuoneen laattavalinta. Sinne tulee tällaista harmaasävyistä Vives kemble sombra 30×30 kokoista laattaa. Tämän kuvan nappasin Laatta Leevi liikkeestä missä tätä oli esillä vähän isompana pintana, näytti kyllä todella hienolta!

Semmoisia laattoja siis tulossa meille, mitäs piditte valinnoista?

*Yhteistyössä Laatta Leevi kaupan kanssa

  • Hanna /Hannas Home
    23.3.2017 at 19:03

    Kivoja ja rohkeita valintoja. Tuo Terratintan marmori on kyllä niin kaunis! 😊

  • Retromoderni
    24.3.2017 at 05:27

    Tykkään.

Lue lisää