LUX FROM NATURE: ARVONTAA JA ALEKOODIA

*yhteistyössä Lux from Nature

Moikka! Tällä kertaa blogissa kurkistetaan kosmetiikan maailmaan ja ajattelin kertoa teille vähän uudesta verkkokaupasta, joka on keskittynyt luonnonkosmetiikkaan. Tämä uusi kauppa on nimeltään Lux from Nature ja heidän verkkokaupan valikoimaan pääset kurkistamaan täältä.

Lux from Nature syntyi yhden naisen haaveesta saada työskennellä
laadukkaan luonnonkosmetiikan parissa.Yrityksen perustajana toimii,
itse monta vuotta luonnonkosmetiikkaa käyttänyt perheen äiti-ihminen.
Kiinnostus luonnonkosmetiikkaan hänellä heräsi ensimmäisen lapsen odotusaikana,
kun kosmetiikan ainesosien vaikutukset terveyteen tulivat
ajankohtaiseksi.
Lux from nature kaupan tuotteet ovat turvallisia, luonnon tarjoamista puhtaimmista
ainesosista koottuja kokonaisuuksia joita voi hyvillä mielin käyttää.
Eettisyys ja ekologisuus on otettu huomioon aina valmistusvaiheesta
tuotteen pakkausmateriaaleihin saakka ajatellen.
Valikoimassa on niin kotimaisia, kuin ulkomaisia
tuotemerkkejä. Kotimaisista mm. Mia Höytö cosmetics ja Supermood
kuuluvat valikoimiin. Ulkomaisista merkeistä mukaan on valittu
muutamia, jotka ovat valikoituneet myös maailmanluokan tähtien omaan
käyttöön. Tällaisia ovat mm. Absolution ja Patyka.
Lux from Nature pyrkii lähettämään tuotteet heti samana päivänä. Kirjeenä toimitettavat tuotteet tulevat 2,9 euron kuluilla, pakettina toimitettavat tilaukset 4,9 euron kuluilla ja yli 80 euron arvoiset tilaukset tulevat toimituskuluitta. Oma pakettini oli pakattu niin kauniisti, että jo itsessään se tuntui luksukselta. Lux from Naturen ajatuksena onkin nimenomaan tuoda ripauksen verran luxusta jokaisen arkeen.!

Pääsin yhteistyön merkeissä tutustumaan Lux from Naturen tuotteisiin niin ihonhoidon kuin kosmetiikankin osalta. Olen näitä nyt käyttänyt jo jonkin aikaa ja niinhän siinä kävi, että testattuani ensin paria tuotetta, päätin ostaa itselleni samasta sarjasta vielä muutaman lisää. Olen nyt käyttänyt tätä absolution sarjaa ja siitä suosikikseni on noussut uudistava yövoide (jollaisen saan arpoa teillekin!),  kirkastava kasvokuorinta (joka toimii naamionakin), addiction kasvoöljy (tämä on pintakuivan ihon pelastaja!), kirkastava seerumi (jota laitan pari tippaa aina meikkivoiteen alle) sekä tämä korjaava monitoimivoide (mitä itse käytän huulirasvana, mutta toimii myös kuiviin nenänpieliin, kynsinauhoihin ym ja tämä tuoksuu ihanalta sitrukselta)

Minulla on itselläni pintakuiva sekaiho, mikä on aika haastava yhtälö. Epäpuhtauksia löytyy t-alueelta, mutta etenkin posket ovat talvisin aina rutikuivat. Itsellä on ollut haastavaa löytää voidetta, mikä oikeasti auttaisi tuohon pintakuivuuteen. Monesti tuntuu, että rasva kyllä kosteuttaa, mutta sitten kun laitan meikkivoiteen, on posket ihan kamalan näköiset kun meikkivoide korostaa kuivia kohtia. Tässä on auttanut tuo yövoide mitä olen käyttänyt säännöllisesti ja tuo öljy on ollut itselleni se paras apu ongelmaan. Käytön sitä meikkivoiteen alla ja muuta pisara riittää vallan hyvin. Tämän koostumus on aika kevyt, joten toimii myös rasvoittuvallekin iholle eikä tuki huokosia. Lisäksi säännöllinen kuorinta pitää ihon paremmassa kunnossa ja poistaa kuollutta ihosolukkoa. Absolutionin kirkastavan kuorintavoiteen teho parantuu kun sen antaa vaikuttaa hetken aikaa naamion tavoin!

Pääsin lisäksi testaamaan muutamia kosmetiikkatuotteita ja niistä sain kokeiltavaksi näitä Kjaer Weis merkin tuotteita. Tämä on
meikkitaiteilija Kirsten Kjaer Weisin luoma luonnonkosmetiikan
todellinen luksusmeikkisarja mikä onkin monien
ammattimeikkaajien suosiossa. Pakkaukset itsessään ovat jo aivan ihania, sillä jokaisessa on ensin oma pieni rasia ja sisältä paljastuu laadukas korumainen metallirasia. Plussaa näissä on, että jokainen sarjan tuote on uudelleentäytettävä eli seuraavalla kerralla voi hankkia rasiaan vain uudet sisukset!

Itse käytän eniten aika luonnollisia sävyjä meikissäni. Eniten kun tulee meikattua vaan arkena töihin ja aamuisin ei kovin paljon aikaa tähän puuhaan ole. Tästä sarjasta yhdeksi suosikeistani on noussut tuo meikkivoide, joka on todella peittävä! Itselläni on couperosa iho poskissa ja niihin kohtiin tarvin kyllä enemmän peittoa kuin mitä koko naamaan haluaisin laittaa. Tätä Weis merkin meikkivoidetta käytänkin enemmän peitevoiteena juuri noissa kohdissa ja peittää kyllä todella hyvin. Itselläni on tämä vaalein sävy like porcelain. Kevyemmän meikkivoiteen ystävälle suosittelen tätä absolutionin bb voidetta mitä olen käyttänyt sitten muualla kasvoissa.

Sarjasta löytyy myös aivan ihania huulipunia (enemmän ehkä sävyttäviä voiteita) ja minulla on nuo kaksi eli värit sweetness ja dream state. Ensimmäinen on kaunis persikkainen kesäväri ja toinen enemmän nudeen taittava. Itse olen todennut, että mattapunat kuivattavat huuliani liikaa, joten nämä kosteuttavemmat ovat parempi vaihtoehto. Tämä on ns kevyempi versio tavallisesta huulipunasta.

Merkiltä löytyy myös voidemainen highlighter sekä bronzer. Tuo bronzer on näin talvella itselleni vähän liian tumma, mutta kesällä kun olen vähän ruskettunut varmasti juuri hyvä. Luomiväreistä löytyy monia ihania sävyjä, kuvissa näkyy sävyt cloud nine, charmed, grace ja earthy calm. Näillä tulee tosi kiva luonnollinen look! Toki tuolta löytyy tummempia ja vähän räväkempiäkin sävyjä, mutta nämä toimivat itselläni hyvin.

Tässä vielä pari kuvaa luonnollisesta lookistani eli siitä aamuisesta arkimeikistä. Tämä meikki on tehty kokonaan noilla Kjaer Weisin tuotteilla. Alemmassa kuvassa näkyy myös huulilla tuo sweetness sävy.

Nytpä loppuun sitten kivoin osuus eli arvonta ja alekoodi! Lux from Nature tarjoaa lukijoilleni kaikki verkkokaupan tuotteet ( ei koske Kjaer Weis merkkiä) nyt -15% alennuksella ja postikuluitta viikon ajan! Nyt onkin hyvä tilaisuus tutustua näihin tuotteisiin hieman edullisemmilla hinnoilla. Itse aion jatkossakin kyllä ostaa tuota absolution sarjaa, sen verran tyytyväinen olen siihen ollut! Tämän alennuksen saatte syöttämällä kassalla koodin KMO15 ja alennus on voimassa 7.4.2017 saakka. Kauppaan pääset tästä.

Lisäksi saan arpoa teidän kesken yhden suosikkituotteistani ja valitsin arvontaan noista tuon absolutionin uudistavan yövoiteen. Voide on kyllä aivan ihana ja täyteläinen ja tuntuu iholla vielä aamullakin. Voiteen arvo on 64 euroa.

Kommentoihan postaukseen mikäli haluat osallistua arvontaan ja anonyymit kommentoijat jättäkäähän mieluusti myös sähköpostiosoite kommenttinne loppuun. Arvonta on voimassa myös 7.4.2017 saakka ja laitan arvonnan myös instaan, joten voit osallistua molemmissa jos haluat. Arvon voittajan sekä instan, että blogipostauksen kommenttien kesken.

*osa tuotteista saatu blogin kautta

Lue lisää