MAKKARIN BAMBOO, UUDISTUNUT ELLOS JA -25% ALE MELKEIN KAIKESTA

Makuuhuoneessamme on ollut jo pidempään tvåfotan musta timanttivalaisin, mutta kaipasin sinne vähän kodikkaampaa ilmettä ja tilasin blogin kautta saamallani lahjakortilla ellokselta tämän bloomingvillen bamboo valaisimen. Näitä löytyy kahta eri kokoa ja itse ihastuin tähän pyöreään mikä näytti jo loppuneen, mutta pitkulaista löytyy vielä täältä. Sängynpäädun kanssa nämä tuovat huoneeseen kaipaamaani lämpöä ja kodikkuutta eikä ilme ole ihan niin mustavalkoinen.

Sängynpääty on tosin nyt vähän pieni kun hankimme uuden leveämmän sängyn. Ostimme tuon Hästensin Vepsäläiselle tekemän limited edition mallin ja samalla kertaa myös uudet peitot ja tyynyt. Niissä päädyimme Tempuriin ja olemme kyllä olleet tosi tyytyväisiä näihin kaikkiin.

Elloksella on nyt hyvä alekampanja meneillään, missä saa -25% alennuksen koko tilauksesta! Koskee siis merkkituotteita ja huonekalujakin! Alhaalta löydät lisää infoa ja muutamat omat suosikkini uudistuneesta elloksen verkkokaupasta.

Elloksella on tosiaan nettisivuilla ihan uusi ilme ja huomasinpa, että uusia merkkejäkin oli tullut valikoimiin!  Uudet sivut ovat mielestäni tosi kivat ja selkeät ja ilme on jotenkin paljon freesimpi.

Alennus tuleekin nyt suoraan kassalla eikä siihen tarvita mitään koodia, käykäähän siis kurkkaamassa kevätuutuuksia täällä. Sisustuspuolella nuo maanläheiset värit ja pehmeä look näyttävät tekevän tuloaan. Vaatepuolella uutuuksista löytyy taas mm. kivoja kevättakkeja, neuleita ja laukkuja. Nyt kannattaa hankkia tuolla alella myös lasten kevätvaatteet ja -kengät, täällä hyvä valikoima niitäkin.

 
paita // neule // paita // laukku 
*sis mainoslinkkejä
  • Anonyymi
    31.3.2017 at 04:20

    Myykö Ellos nykyään Marimekkoakin? Mahtavaa, pitääkin mennä heti katsomaan ja käyttää tuo alennus. Kiitos vinkistä!
    Tiina

Lue lisää