OMIN.FI

Heippa ja mukavaa maaliskuuta! Blogissa kurkataan tänään kotimaisen omin.fi verkkokaupan kivoihin uutuustuotteisiin. Omin on kahden  naisen desing-alan yritys, mistä löytyy kauniita graafisia tuotteita niin keittiöön kuin sisustukseenkin ja lisäksi myös ihania lastenvaatteita!

Sisustuspuolella valikoimissa on mm. printtejä, tyynyliinoja, vanerisia henkareita ja tarjouilualustoja.  Vaatepuolella löytyy uutuutena ihana laku-kuosi ja vaatteissa on aina joku hauska juju, esim mielenkiintoinen leikkaus. Meiltä löytyykin kotoa jo heidän kivoja printtejää kuten esimerkiksi tämä plussat-printti.

Sain pienen paketin uusia keittiötuotteita omin.fi valikoimista ja nämä sopivat kyllä tosi ihanasti esimerkiksi marimekon mustavalkoisten astioiden kaveriksi! Omin.fi kaupassa on nyt ilmaiset postikulut 5.3.2017 saakka ja minun instagramista löytyy arvonta, missä voi voittaa lahjakortin omin.fi nettikauppaan! Käykäähän osallistumassa!

kuvassa lakumatto tarjotin pieni ja iso // viivasto tarjoilualusta  // lastu lainehilla keittiöpyyhe

ja tässä vielä edellisten lisäksi lakumatto keittiöpyyhe sekä lastu lainehilla tarjoilualusta

*tuotteet saatu

    Lue lisää