PASTELLISÄVYJÄ

Kevätvaatteita on jo pikkuhiljaa alkanut ilmestyä kauppohin ja ihan niin kuin joka kevät, tänäkin vuonna pastellisävyt ovat kovasti pinnalla. Nappasin kuvan yhdestä kivasta kevätasusta, missä oma suosikkini on erityisesti tuo vaaleansininen trenssi. Tämä sopii tosi hyvin farkkujen kanssa pidettäväksi ja näissä kuvissa yhdistin tähän myös beigenväriset asusteet.

Vinkkinä, että kyseistä trenssiä löytyy muissakin kivoissa sävyissä esim kauniina beigenä ja vaaleanpunaisena ja nuo ovat nyt -20% alessa täällä. Itseasiassa kaikki espritin vaatteet näyttivät olevan alessa, löytyvät täältä.

Kyseinen vaaleansininen väri on nähtävästi ollut muidenkin mieleen, sillä se on päässyt tuolta loppumaan, mutta sitä löytyy vielä ainakin täältä vaaleansinisenä ja monessa muussa värissä (harmaa ja punainen alessa!)

Ensi kerralla kirjoittelen vähän meidän uuden kodin laattavalinnoista ja instassa olenkin muutamia kuvia jo jakanut. Insta päivittyykin itsellä tätä blogia ahkerammin ja etenkin raksalta siellä on enemmän kuvia, joten liittykäähän seurailemaan täältä jos ne jutut kiinnostavat.

 takki esprit täällä ja täällä // kauluspaita esprit (tämä) // neule Morris (tämä)  // kengät adidas (nämä) // laukku gucci
 

Elloksen sisustusalekoodilla taas saa -20% alennuksen normaalihintaisista kodintekstiileistä, sisustustuotteista, sisävalaisimista, tapeteista, matoista ja huonekaluista. Alen saa koodilla 355431 ja koodi on voimassa 16.3.2017 saakka. Sisustustuotteisiin pääset tästä.

*sis mainoslinkin
*ellos tuotteet saatu
 • Anonyymi
  13.3.2017 at 08:49

  Mukavaa noita raksa juttuja kattoa 😊kuinka suuri tuo teidän wc laatta on?10×20??postaustoiveita kerropa muuten teidän pohjasuunnittelusta sekä säilytysratkaisuista..

  • Sini
   13.3.2017 at 20:02

   Kiva kuulla! Laatta on wc:ssa 10×30, ainakin niin olin itselleni laittanut ylös.

   Pohjapiirrustuksesta onkin postaus täällä http://eeviskainen.blogspot.fi/2016/04/the-talo.html

   Kiintokalusteista ja säilytysjutuista voisin kirjoitella kun saadaan ne tontille ensi kuussa. Helpompi kertoa kun on kuvia, että millaista on missäkin!

 • Anonyymi
  13.3.2017 at 19:58

  Kaunis keväinen vaatesetti!

  • Sini
   13.3.2017 at 20:02

   Kiitos, tykkään kanssa!

 • Tiia-Marie Lähteenmäki
  19.3.2017 at 12:34

  Tykästyin sun blogiin ja jäin lukijaksi. Sulla on aivan mahtavia postauksia! 🙂

  http://elamaapahkinankuoressaa.blogspot.fi

  • Sini
   23.3.2017 at 18:59

   Kiva kuulla! Tervetuloa mukaan!

Lue lisää