PEHMEITÄ SÄVYJÄ

Mustan ja tummansinisen lisäksi tykkään aika paljon beigen eri sävyistä. Ne kun sopii hyvin yhteen noiden kahden edellä mainitun värin kanssa ja etenkin keväällä päälle valikoituu ehkä näitä vaaleampia sävyjä mielummin.

Tässäpä yksi asukuva pehmeissä sävyissä, jalassa maailman mukavimmat farkut, joita löytyy useammassa värissä täältä. Takki on jo jokusen vuoden vanha, mutta vähän vastaavan värinen löytyy ainaskin täältä. Muutenkin tuolla on tosi hyvä nahkatakkivalikoima ja malleja löytyy klassisesta bikeriin ja värejä vaikka kuinka, kurkathaan täältä.

Vinkkaanpa myös, että elloksen sivut ovat uudistuneet ja tutustumistarjouksena saa -40% alennuksen kalleimmasta tuotteesta ja ilmaiset postikulut. Koodi on 355724 ja tarkemmat ehdot löytyvät täältä.

Lisäksi tänään on Stockmannilla kanta-asiakkaille kaikki muodin-, kauneuden- ja kodintuotteet -15% alennuksessa. Tuo ale on kyllä ihan kiva esimerkiksi kalliimmissa sisustushankinnoissa. Täältä löytyy lisää tietoa.

 takki Vero Moda // paita esprit // farkut Levi´s // kengät Hilfiger // laukku Chloe // huivi LV

*sis mainoslinkin

 • ☆Saga☆
  25.3.2017 at 15:05

  Aivan ihana asukokonaisuus ja voi että toi laukku on ihana!!

  • Sini
   29.3.2017 at 11:20

   Kiitos!

 • Anonyymi
  29.3.2017 at 10:45

  Kauniita sävyjä 🙂 Ja huomasin, että olet laittanut viherkasvin hyllykköön ja kasvi on voinut hyvin 🙂 Eikös olekin helppohoitoinen?

  Terv. AnuH

  • Sini
   29.3.2017 at 11:21

   Hahaa, joo siellä se köllöttelee ja hengissäkin on vielä! Kyllä tämä tästä! 🙂

Lue lisää