PIENI KULTAINEN KAUNOKAINEN

Huh, täällä on ollut kyllä niin kamalat viimeiset neljä päivää, että ei ole tottakaan! Meidän perhe on yhtä lukuun ottamatta sairastanut rajun mahataudin, nyt alkaa onneksi näkyä jo valoa tunnelin päässä. On kyllä maailman kamalin tauti ja se vei itseltäkin täysin mehut ja olin pari päivää ihan sängyn pohjalla.

Mutta katsokaas mikä kiva ylläri tuli tänään postipojan mukana kotiovelle! Tai ni, ei se ylläri sinällään ollut, sillä olinhan sen itse tilannut, mutta yllätyin kuinka nopeasti tämä ulkomailta tänne Suomeen tuli. Tilasin tämän kultaisen, tai no messinkisen, suihkepullon täältä ja alle viikossa se oli tosiaan perillä! Hintakaan ei ollut paha, postikuluineen about 23 euroa. Näitä löytyy myös hopeisena ja kuparisena versiona! Tätä kelpaa pitää kyllä paraatipaikalla esilläkin!

Mukavaa viikkoa teille!

    Lue lisää