PUOLIKAS JA ALEVINKKI KEVÄTUUTUUKSIIN

Marimekon uutuuksissa tuli tänä keväänä myös tuota oiva-puolikas sarjaa. Tässä on tuttu oiva astioiden muotoilu, mutta väritys on hauskasti vain alaosassa. Näitä löytyy myös ihanina vaaleanpunaisina lautasina, mitkä eivät olleet vielä tuonne marimuksuun saapuneet, mutta varmasti kohta tulossa. Mustavalkoinen spalje tyynynpäällinen on mielestäni myös hurjan kaunis, tätä löytyy mallistosta myös vihreänä.

Puolikas sarja valloitti niin, että päädyin ostamaan vielä siitäkin pari kippoa ja kuppia kokoelmiini. Näissä marimekon astioissa on kyllä kivaa se, että näitä voi yhdistellä mielin määrin keskenään ja mielestäni ovatkin kauneimmillaan niin, että ovat vähän eri paria kaikki.

Käydessäni marimuksussa vinkattiin minulle, että siellä on nyt
meneillään muotiviikonloppu ja  naisten- ja lasten uutuuksista
saa nyt -20% alennuksen. Lastenvaatteissa ale ei koskenut rodinia eikä papua. Liikkeeseen olikin tullut valtavasti marimekon
uutta kevätmallistoa ja tietysti lastenvaatteiden puolelta löytyy mm. metsolaa ja molo kidsia. Ale on voimassa
sunnuntaihin saakka ja sen saa niin verkkokaupassa kuin itse
kivijalkaliikkeessäkin. Verkkokaupassa alen saa koodilla muoti17

Päädyin sovittelemaan itsekin muutamia uutuuksia ja ihastuin tähän Elisabet paitaan niin paljon, että päädyin ostamaan sen omaankin kaappiini. Myös siirtolapuutarhakuosista oli ihania roosanvärisiä uutuuksia ja tietysti mallistosta löytyy paljon tuttua mustavalkoista lookkia.

Alla pari ostosreissulla nappaamani kuvaa valikoimista, tässä vain osa, joten käykäähän ihmeessä kurkkaamassa verkkokaupassa tai kivijalkaliikkeessä lisää!

 • Sara // housefive
  10.3.2017 at 20:22

  Hurjan kauniita nuo uudet astiat!

  • Sini
   12.3.2017 at 11:17

   Nää on kyllä ihania!

Lue lisää