HUPPARIMEKOSSA

Aargh, mihin nämä päivät vaan menevät? No siis töissä ja raksallahan ne menee, mutta tuntuu ettei paljon muulle nyt olekaan sitten aikaa. Piti postailla tästä asusta jo aikaisemmin, mutta en vaan ennättänyt iltaisin enää koneen ääreen.

Nyt löytyi sopiva ja tässäpä pari kuvaa yhdesta suosikkimekostani eli tästä Gantin collegemekosta. Vinkkinä, että näitä löytyy alesta sinisenä ja harmaana täältä ja pinkkinä ja valkoisena täältä. Nämä myytiin alkukeväästä jo monesta paikkaa heti loppuun, mutta liekö tullut nyt täydenystä varastoon. Jos siitä jäit ilman, käyhän kurkkaamassa olisiko sun kokoa vielä jäljellä ja tosiaan nyt saat nuo vähän normihintaa edullisemmin!

Itse asu on sekoitusta sporttisesta ja jostain muusta tyylistä, mutta tykkäsin tästä kyllä tosi paljon!

 takki Only (täältä) // mekko Gant (täältä) // leggarit adidas (täältä) // kengät adidas (monessa värissä täältä)  // laukku Celine

*sis mainoslinkkejä

    Lue lisää