KOULULAISEN VÄLIKAUSI

Miltäs näyttää tokaluokkalaisen välikausi? Meillä on Eevillä jo selkeästi oma maku vaatteiden suhteen ja enää ei tahdo kaikki äidin mielestä kivat jutut kelvatakaan. Pääsimme blogin kautta testaamaan reiman uusia kevätvaatteita ja Eevi sai itse valita valikoimasta mieluisimmat jutut. Tämmösiin hän sitten päätyi!

Takeista Eevin suosikki oli tämä Float 2 in 1 kevytuntuvatakki, mikä onkin näille keleille juuri sopivan paksuinen. Takista saa hihat irti, joten tätä voi pitää sitten myös toppaliivinä. Housuista löytyi kivan kapea malli ja sieltä päädyttiin näihin Idole soft shell housuihin. Näissä piti tosin kiristää vyötäröä aikalailla, mutta onneksi tosiaan sisäpuolella oli kätevä kiristyskuminauha. Loskakeleillä käteväksi on todettu taas nämä Wetter wash välikausikengät, joissa on kätevä kuminauhakiristys ja ovat helpot ja nopeat pukea.

Eevi on noin 125cm pitkä ja takista ja housuista hänellä on koko 132. Reimat eivät mielestäni ole mitoitukseltaan enää niin reilua kuin ennen. Kengät vastaavat hyvin kokoaan, Eevillä näistä koko 32.
 

Reiman kevätmallisto näyttää tänäkin vuonna kivan värikkäältä ja paljon uutuuksia löytyy Reiman sivuilta täältä. Eiköhän tässä nyt jo kohta pestä toppavaatteet pois ja siirrytä kokonaan välikausivermeisiin!

*sis mainoslinkin
**Reima tuotteet saatu

  • Tweety Blue
    7.4.2017 at 07:28

    Kivan näköinen asu! Tytölläsi on hyvä maku 🙂

Lue lisää