PÄÄSIÄISTÄ KOTIIN

Tänä vuonna pääsiäinen tuli kyllä vähän varkain ja en kerta kaikkiaan ehtinyt tai jaksanut juurikaan mihinkään koristeisiin panostaa. Onneksi lapset ovat ahkerasti askarrelleet koulussa ja hoidossa, joten tänä vuonna pääsiäiskoristeet ovatkin kaikki lasten käsialaa.

Tänään pitäisi väsätä lasten kanssa vielä huomisen virpomisoksat ja pitääpä jättää niitä muutama meillekin koristeeksi maljakkoon. Pääsiäinen meneekin muutaman päivän osalta itsellä töissä, mutta onneksi tässä on ollut pari vapaapäivääkin jo alla. Oikein mukavaa pääsiäistä teille kaikille ja tässä tosiaan muutama kuva lasten tekmistä koristeista.

 • mertsi
  14.4.2017 at 13:07

  Ei millään pahalla, mutta virpomispäivä oli jo viime sunnuntaina.
  Se on aina palmusunnuntaina.

  • Sini
   14.4.2017 at 13:34

   Sori Mertsi, mutta täällä Pohojammaalla meillä virvotahan aina lankalauantaina. Illalla katkotetahan sitte noirat kokkoa polttamalla 😉

 • Hanna Tyttötrion talossa
  14.4.2017 at 16:17

  Hyvää Pääsiäistä sinne koko perheelle! Ihania koristeita lapset tehneet 🙂

 • Sara // housefive
  15.4.2017 at 08:17

  Ihania koristeita! Lasten tekemät on parhaita. Ja hauskaa trullittelua teille tälle päivälle 😉

Lue lisää