PH 2/1

 Yhteistyössä Connox.com

Mallailin tätä pientä Louis Puolsenin kaunokaista vähän meidänkin kotiin kun äitini kanssa tehty kimppatilaus saapui postitse. Tilasimme tosiaan yhdessä saksalaisesta Connox.com kaupasta ja äitini tilasi itselleen tämän Louis Poulsenin Ph 2/1 pöytävalaisimen.

Sivuilla oli kaikki Poulsenin valaisimet silloin hyvässä alessa ja vähän houkutti itseäkin klikata muutama valaisin ostoskoriin, mutta maltoin nyt vielä mieleni. Ajattelin, että katselen sitten rauhassa kun pääsemme muuttamaan, että mikä sopisi mihinkin tilaan ja kun meillä on tosi hyvä yleisvalaistus jo uudessa kodissa, ei siellä välttämättä tarvita nyt heti muita valaisimia ollenkaan.

Avasimme paketin täällä meillä kuitenkin jo ja onhan tämä pikkuinen pöytävalaisin tosi kaunis! Tässäpä muutama kuva PH 2/1 valaisimesta meidän kotonamme. Kannattaa tutustua tuohon Connox kauppaan mikäli ei ole teille vielä tuttu. Siellä on monesti aika paljon edullisemmat hinnat tuotteissa ja usein myös vielä erilaisia kampanjoita käynnissä!

*sis mainoslinkin

    Lue lisää