PINGUPOIKA

Mun mielestä kevän ehkä söpöin välikausitakki on tämä Mini Rodinin pingutakki. Tälle ne Rodinin omat myyntikuvat eivät kyllä tehneet yhtään oikeutta, mutta livenä tämä on tosi kauniin värinen ja plussaa, ettei ole ihan niin arka lialle kuin se vaalea vastaava.

Mitoitus tässä takissa on aika kokoaan vastaava. Aatu on nyt 115cm pitkä ja takki on 116/122 kokoa. Takista löytyy teipatut saumat ja vesipilari on 5000mm, kestää siis kunnon ulkoiluakin! Vinkkinä, että näitä on alessa ainakin Lilla Companyssa täällä ja pikkuotuksessa vielä yhtä kokoa täällä.

Seuraavalla kerralla juttua koululaisen välikausivaatteista!

takki Mini Rodini // farkut i dig denim // kengät Bisgaard // pipo Tiny Cottons
 
  • MINI
    4.4.2017 at 17:21

    Söpö takki! Pitäisiköhän hankkia valmiiksi pojalle syksyyn 😉

  • Anonyymi
    5.4.2017 at 04:40

    Ihana, mulla meni ihan ohi tämä tuotekuvien perusteella!

Lue lisää