VÄHÄN VIININPUNAISTA JA MARIMEKKOA -25% ALELLA

Moikka ja mukavaa alkanutta viikkoa ja huhtikuuta! Jei, kevät on ihan kohta täällä ja samalla meidän muuttokin tulee koko ajan ajankohtaisemmaksi. Tuommoinen karkea varovainen arvio on, että parin kuukauden sisällä olisi sisätilat kaikki valmiina eli ehkäpä kesäksi pääsisimme jo uuteen kotiin. Mitään kiirettä meillä ei muuton suhteen tosin ole, että tehdään rauhassa loppuun saakka.

Huhtikuussa on tiedossa taas perinteinen ulkomaanreissu työkavereiden kanssa ja tällä kertaa lähdemme seikkailemaan Nizzaan pariksi päiväksi. Kaikki hyvät vinkit otetaan vastaan, tarkoitus olisi ainakin samalla reissulla käydä Monacossakin. Kiva kuukausi siis tiedossa!

Itse postauksen otsikkoon, löysin kivan viininpunasävyisen liukuvärjätyn huivin ja muistin, että mullahan on siihen hyvin mätsäävät housutkin olemassa. Väri on ehkä vähän syksyinen, mutta väliäkös tuolla. Tykkäsin kovasti tästä musta/viininpunaisesta yhdistelmästä! Mitäs te tykkäätte?

 takki Only // huivi Burberry // housut bershka // laukku Givenchy // arskat Carrera

Ja hei vinkkinä, että ellokselle oli nyt päivittynyt marimekkoa hurjasti lisää ja siellähän on nyt -25% ale koko tilauksesta ja ale koskee myös näitä merkkituotteita! Käykäähän tsekkaamassa marimekot täältä ja alennus tulee suoraan kassalla.

*sis mainoslinkin

    Lue lisää