VIIKON VARRELTA

Raksalla onkin nyt aina tosi kiva pyörähähtää kun joka kerta on jotain näkyvää muutosta tapahtunut. Tällä viikolla siellä on asennettu mm. noita kuvassa näkyviä led-valaisimia ja eilen maalasin tuon olohuoneen korkean seinän kauniilla harmaan sävyllä.

Harmaa, se on kyllä aika vaikea väri valita, sillä vaihtoehtoja on niin monta ja sävyt saattavat sitten luonnossa taittaa joko siniseen tai vihreään. Päädyin meillä tähän farrow&ball merkin sävyyn cornforth white. Merkin maaleja maahantuo atmosfera kauppa ja heiltä saimmekin yhteistyön kautta muutaman purkin näitä farrow&ball maaleja. Muut huoneet odottavat vielä maalaamista, mutta en malttanut olla laittamatta muutamaa kuvaa tästä olohuoneen seinästä. Itse maaleista ja muista sävyistä lisää toisella kertaa. Mitäs tykkäätte sävystä?

Postissa saimme tällä viikolla muutaman tuotteen Yo Zen design merkiltä, jotka ovat lanseeranneet uuden  yo zen kids lastenvaatemalliston  tällä viikolla. Mallisto on vielä pieni, mutta printtikuosi sitäkin ihanampi! Materiaali on mukanavtuntuista trikoota ja kokoja löytyy tällä hektellä 116/122 kokoon saakka (kyseinen koko Aatulla päällä).

Ja vähän vielä kosmetiikkauutisia. Nyx cosmetics on rantautunut House of Brandon kauppaan ja sieltä löytyykin suuri valikoma tältä aika suositulta ja hypetetyltä brändiltä. Itseltä löytyy ennestään jo muutama merkin tuote, mutta monesti kaupoissa nämä Nyx cosmeticsin hyllyt ovat aika tyhjät, tuotteet kun menevät melkein heti kun saapuvat myymälään. Netistä tilaaminen on onneksi helppoa ja vaivatonta ja tosiaan ainakin vielä näitä löytyy tosi hyvin täältä House of Brandonin sivuilta, joten käykäähän kurkkaamassa jos jotain tiettyä olette kaivanneet.

Sain tutustumispaketin House of Brandonilta loppu viikosta, joten vielä en ole ehtinyt kaikkia testailemaan. Tässäpä kuitenkin vähän infoa ja kuvia siitä, mitä mallistosta löytyy.

Erilaisia paletteja on vaikka millä mitalla. Sweet cheecs blush paletissa löytyy poskipunia monissa eri sävyissä,  Strobe of genius illuminating palette on taas korostusväripaletti, missä on ihania highlightereita eri sävyissä. Kuvassa olevassa but naked turn the other cheeck paletissa taas on samassa niin luomivärit, poskipunat kuin korostusväritkin.

NYX cosmeticsin suosituimpia tuotteita on varmasti aina olleet heidän erilaiset huulipunansa. Näitä löytyy vaikka kuinka monessa värissä ja eri koostumuksella. Kuvissa näkyy soft matte lip cream sävyssä San Juan ja Istanbul.  Nyt on tullut myös hauska lid lingerie tuote, mikä on siis voidemainen luomiväri. Kuvassa tämä night glow metallihohtoinen sävy.

Nämä kaikki ja monen monta muuta NYX cosmetics tuotetta löytyy siis nyt House of Brandonin valikoimista täältä.


* sis mainoslinkin

    Lue lisää