3 X FARKKUA

Kesän must juttu taitaa olla farkkua farkun kanssa. Joskus tämä combo on ollut suuri hitti, sitten taas ihan nou nou ja nyt näyttää suunta kääntyvän. Tällaisena farkkutyyppinä tämän trendin sisäistäminen ei ole ollenkaan vaikeata, joskin harmittelen. että olen myynyt vanhan dieselin farkkutakkini jo pois.

Farkkutakki etenkin näyttäisi olevan nyt jokaisen ostoslistalla ja näitä löytyykin niin monen mallisia lähes joka kaupasta. Itse päädyin nostalgian huumassa tähän perinteiseen Leviksen farkkutakkiin ihan siinä perussinisessä värissä. Takki saa mieluiten olla vielä hiukan reilu, nuoruuden lookista puuttuu enää pinssit etutaskusta ja pikkureppu selästä!

Takin alle päätin vetäistä vielä Vilan ihanan ohuen ”farkkupusakan”. Mitään oikeaa paksua farkkua tuo ei ole, mutta siksipä juuri niin kivan vaikkapa takin alla käytettäväksi. Mites, vieläkö vanhat farkkutakit löytyvät kaapista?

 takki Levi´s (täältä)* // paita Vila (täältä)* // farkut Bershka // laukku Givenchy // kengät Bullboxer (vastaavat)

*sis mainoslinkin
*saatu

    Lue lisää