HAY ABOUT A LOUNGE CHAIR

 *Yhteistyössä Connox.com

Minun on pitänyt jo tovin kirjoittaa tästä tuolikaunokaisesta jonka sain yhdestä vakkari sisustuskaupastani saksalaisesta Connox.com kaupasta, mutta jotenkin nämä päivät vaan menevät niin nopeasti. Nyt jos koskaan olisi kyllä muutama extratunti vuorokauteen tarpeen! Työt vievät tietysti aina sen suurimman siivun päivästä, mutta sitten on myös minun ja Eevin pesisharrastukset ja se raksa. Niinpä blogi on ollut se, joka on nyt jäänyt vähän vähemmälle huomiolle. Itsenäisenä bloggaajana oleminen kyllä sopii minulle oikein hyvin, sillä mitään postauspakkoa tai tiettyjä kävijämäärätavoitteita ei ole ja niinpä voin pitää vapaata blogin äärestä silloin kun siltä tuntuu. Bloggaaminen on ollut itselle aina kiva harrastus vaikkakin sivutoimeksi se on vuosien saatossa muuttunutkin. Joskus sitä pitää kuitenkin tunnistaa oma rajallisuutensa ja se, ettei kaikkea vaan ehdi tehdä, vaikka haluaisikin.

Itsellä on myös vähän huono tapa siinä, että haluaisin kaiken olevan valmista ja kuvissa sekasorto häiritsee. Niinpä raksaltakaan ei ole nyt tullut tänne napattua juurikaan kuvia, sillä siellä on niin monta rautaa tulessa yhtäaikaa ja mikään tila ei ole kokonaan valmis. Instassa tosin olen raksalta kuvia jakanut, joten siellä pääsee kurkkimaan meidän keskeneräistä tulevaa kotiamme.

No, vielä tosiaan viimeinen rutistus sisätilojen suhteen ja ensi kuussa olisi sitten muutto edessä! Ehkäpä sitten kun pääsemme asettumaan uuteen kotiin aktivoidun sisustusjuttujen ja muiden asioiden suhteen täällä bloginkin puolella enemmän.

No, mutta palataan tähän tuoliin. Tosiaan tämä Hayn about a lounge chair on ollut haavelistallani tulevaan kotiin jo pidempään. Itseasiassa haaveilin tästä jo edellisessä kodissa, mutta sitten tuli muutto ja asia jäi. Tämä kaunis harmaa nojatuoli on se matalempi versio merkin nojatuoleista ja tässä on ihanat saippuoidusta tammesta tehdyt jalat sekä laadukas harmaa kvadrat remix villakangas. Kankaan harmaa sävy on mielestäni täydellinen harmaa ja tykkään tuosta vähän eläväpintaisesta värityksestä. Uuden kodin sohvat olen kanssa tilannut jo na ne tulevat olemaan myös harmaat, joten tämän nojatuolin pitäisi sopia kivasti myös niiden kanssa.

Tämä meidän nykyinen koti on ollut kyllä tosi kiva ja olen tykännyt kovasti tästä meidän olkkari/keittiö combosta. Vaikka se onkin meille vähän ehkä ahdas ja tavaraakin on liikaa, on tässä tilassa kuitenkin tullut oltua eniten ja yhdessä koko perhe. Uuden kodin huonekaluhankinnatkin olen jo aikalailla tehnyt, nyt vaan odottelen sitä kun pääsen purkamaan paketteja ja laittamaan tavaroita paikoilleen. Saksalainen Connox kauppa on ollut luottokauppani jo vuosia ja olen sieltä tilannut kymmeniä kertoja. Hinnat ovat heillä monesti hieman edullisemmat kuin muualla ja toimitus on aina ollut nopeaa ja luotettavaa. Heiltä tilasinkin meille uuteen kotiin pari tuolia, yöpöydän valaisimet, peilin ja paljon muutakin. Pienemmissä tuotteissa heillä ei monesti olekaan toimituskuluja, mutta isommissa tuotteissa toimituskulut ovat 180 euroa (isot nojatuolit, sohvat jne). Kuitenkin yli 1500 euron tilauksissa ei tule ollenkaan toimituskuluja, joten minun kannatti kerralla tilata sitten lähes kaikki hankinnat sieltä. Kannattaa kurkata Connox sivuilta myös heidän aleosio, missä on ihan hyviä tarjouksia ja monesti heillä on myös jokin tietty kategoria/merkki alessa kuten jokin aika sitten oli Louis Poulsen.

Sohvissa päädyin lopulta Adeaa ja värin valitseminen oli kyllä vaikeaa kun oli niin paljon kankaita mistä valita. Nyt jännittää sekin, että miltä ne minun valinnat sitten meidän kotona oikealla paikalla näyttävät, toivottavasti kivoilta!

*sis mainoslinkin

    Lue lisää