REIPPAITA VÄREJÄ VILLERVALLALTA (-30% ale)

 *yhteistyössä marimuksu

Kävin tuossa pari päivää sitten pyörähtämässä marimuksussa tarkoituksena täydentää vähän Aatun vaatekaappia, koska huomasin monen yläosan jääneen jo pieneksi. Melkoisen kasvuspurtin on tämä tyyppi ottanutkin! Bongasin liikkeestä näitä kivoja Villervallan uutuuksia ja päädyinkin ostamaan useamman yläosan, yhden farkut ja pipon (koska Suomen kesä).

Marimuksussa alkoi tänään Villervallan kamppis, missä kaikki merkin tuotteet on -30% alennuksessa viikon loppuun saakka. Tuotteita ei löydy heidän verkkokaupastaan vaan pelkästään liikkeestä, joten käykähän kurkkaamassa valikoima! Sähköpostilla voi kyllä myö kuulemma tiedustella jos on jotain tiettyä mielessä merkiltä.

Villevallalla oli mm. kivoja raitapaitoja pitkähihaisena, millaiset ostinkin kahdessa värissä. Collegepusakat ovat kätevät takkina kesällä, mutta menevät myös oikean takin alla ja plussaa on, ettei näissä ole huppua tiellä. Aatulla on kuvissa myös Villervallan farkunnäköiset collegehousut, mitkä oli tosi kivaa materiaalia!

Aatulle otin kaikista 116 kokoa, hän taitaa olla nyt juuri aikalailla sen pituinenkin. Mielestäni vastaavat siis hyvin kokoaan. Pipot olivat ehkä vähän niukkaa, niistä kannattaa ottaa reilumpi koko.

Tässäpä muutama kuva uusista Villervalloista! Ensi viikolla juttua vielä Molo kidsin uutuuksista. Minä rupean nyt pakkailupuuhiin sillä suuntaamme viikonlopuksi Eevin kanssa Seinäjoelle pesisleirille. Toivotaan hyvää keliä!

    Lue lisää