IHANAT ISTUNTYYNYT

Minulla oli käytössä blogin kautta saatu elloksen lahjakortti ja bongasin sieltä heidän sivuiltaan nämä kauniit istuintyynyt. Keksin näille heti monen monta käyttötarkoitusta ja päätinkin tilata tyynyjä (tai oikeastaan patjoja kun sen verran isoja ovat) kaksi kappaletta.

Mietin, että nämä tyynyt olisivat kivat lasten leikeissä ja toimisivat hyvin ”sohvana” kun heille tulee kavereita kylään. Aatu jo testaili, että näissä on hyvä köllötellä ja katsella telkkaria. Oikeastihan nämä oat tarkoitettu daybead penkin suojaksi mihin sopivatkin ihan täydellisesti. Daybeadia meillä ei ole, mutta mietin jos sitä joskus nikkaroisi jonkun penkin ja laittaisi nämä siihen. Ja nyt tuossa pohdin, että kun terassiakaan ei meillä ole niin ehkäpä teen eurolavoista alustan ja pistän nämä uloskin kauniilla kelillä! Aivan ihanathan nämä olisi terassilla jahka me sellainen joskus saadaan!

Materiaali on pellavaa ja aivan ihanan tuntuista. Värivaihtoehtoja on kolme, meillä siis harmaa ja pellavabeige ja lisäksi löytyy vielä tummansininen.

Lastenhuoneessa nämä toimivat tosi kivasti ja nyt kun Aatulla ei vielä ole koulupöytää tuossa ikkunan alla, tein hänelle siihen pötköttelypaikan patjoista.

Väreiltään nämä sopivat täydellisesti myös meidän olohuoneeseen, jos sitä vaikka joskus tulee enemmän porukkaa leffailtaa viettämään niin, ettei sohvalla riitä tila kaikille.

Uskon, että lapsilla tulee ehkä kiistaa kumpi näitä käyttää. Ja kuulemma vain yksi ei ole niin kiva vaan pitää olla kaksi päällekäin! Eevin huoneessa tyynyt näyttävät tältä ja alemmasta kuvasta näkyy kuinka nämä saa käärittyä rullalle ja laitettua säilöön silloin kun eivät ole käytössä. Eevin huoneessa on muutes tämä ihana elloksen matto, joka on niin mielettömän pehmeä, että haluaisin tällaisen johonkin toiseenkin huoneeseen eri värissä. Matto löytyy täältä ja tätä on useammassa koossa.

*tyynyt saatu
**sis mainoslinkin

  • Kotiprojekti
    6.7.2017 at 17:29

    Oi mikä ihana nojatuoli tuo vaaleanpunainen herkku! <3

Lue lisää