LIUKUOVET SEINÄN SISÄLLÄ JA KAUNIS LUMI+ KYLPYHUONEEN OVI

*Kaupallinen yhteistyö Jeld-Wenin kanssa.

Raksavaiheessa postailinkin jo hieman noista meidän seinän sisään asennettavista liukuovista, jotka tilasimme Jeld-Wenilta. Meidän kodin muutkin väliovet ovat mustat, joten päädyimme liukuovissakin mattamustaan väriin. Edellisessä postauksessa näkyi kuvia asennusvaiheesta ja nyt tässä sitten kuvia lopullisesta tuloksesta. Olemme olleet todella tyytyväisiä näihin Steady slide liukuoviin ja meillä näitä tosiaan tuli kahteen vaatehuoneeseen sekä tuohon arkieteiseen.

Parastahan näissä seinän sisään menevissä ovissa on se, että ovet eivät vie tilaa itse huoneista. Etenkin pienemmissä tiloissa kuten vaatehuoneissa ja eteisissä jokainen sentti on tarpeen ja näillä pystyimme maksimoimaan säilytyskalusteiden koot edellämainituissa paikoissa. Tykkään myös kovasti siitä, että vaatehuoneen ovea voi pitää auki tai raollaan ilman, että ovi olisi häiritsevästi edessä. Näin myös vaatesäilytystilat pysyvät raikkaampina kun ilma pääsee kiertämään.

Liukuovet ovat toimineet meillä moitteettomasti ja liukuvat tosi sulavasti. Voin siis lämmöllä kyllä suositella seinän sisään asennettavia liukuovia muillekin!

Me halusimme kotiin kaksi sisäänkäyntiä ja arkieteisen ulkovaatteille ja kengille. Yksi Steady liukuovi asennettiin tuohon pääsisäänkäynnin viereen ja siitä pääsee sitten kulkemaan vaatehuoneen läpi toiseen eteiseen. Tuo toinen eteinen on vielä kyllä vähän vaiheessa ja täynnä raksatavaroita ja toisen sisäänkäynnin kohdalla ei ole portaita, joten olemme nyt itsekin käyttäneet tuota pääovea vielä. Ajatuksena kuitenkin oli, että se kura ja hiekka jää tuonne arkieteisen puolelle ja ulkovaatteet sekä kengät saa jätettyä tuonne liukuoven taakse piiloon.

Vaatehuoneessa meillä on toisella puolella säilytystilat ulkovaatteille ja toisella puolella kengille sekä asusteille. Arkieteisen puolella löytyy vielä naulakko, koska uskon, että lasten kanssa toimii tuollainen naulakkohomma paremmin kuin se, että he laittaisivat joka kerta takin henkariin. Kuvailen eteistä ja vaatehuonetta vielä joskus enemmän tänne jahka saadaan siellä hommat valmiiksi.

Tilasimme Jeld-Wenin kautta myös lasioven meidän kylpyhuoneeseemme. Heille oli tullut muutamia kivoja uutuusmalleja ja sieltä meille sopivin oli tämä valkoinen lumi+lasiovi. Oveen on valittavissa eri värisiä karmeja ja me valitsimme valkoisen. Lisäksi oveen valittiin lukittava lukkorunko. Oven painike on kaunis ja eleetön alumiininen Atlanta-painike ja sen innoittamana päädyimme alumiinisiin painikkeisiin muissakin väliovissamme. Tuo alumiini sopii muutes tosi hyvin tilassa olevan marmorilaatankin kanssa yhteen!

Väri ovessa on ihana puhtaanvalkoinen, mikä ei viherrä yhtään ja sulautuu valkoiseen seinään oikein hyvin. Oven ulkopinta on mattavalkoinen ja kylpyhuoneen puolella oleva sisäpuoli on kiiltävä, mikä helpottaa roiskeiden pyyhkimistä ja puhtaanapitoa.

Pidän myös kovasti siitä, että valkoinen lasiovi päästää kauniisti valoa lävitseen ja näin ollen avartaa tuota kylpyhuonetta. Vaikka valo pääsee hyvin läpi, ei lasista muuten näy läpi, joten huoletta voi suihkutella tämän oven takana.

Kylpyhuoneen ovi oli meillä viimeisiä hankintoja raksalla, itseasiassa unohdimme molemmat ajatella koko oviasiaa. Nyt kävi kuitenkin sen vuoksi hyvä säkä, sillä tämä lumi+ malli oli juuri tulossa myyntiin ja aikaisemmin sitä ei olisi saanutkaan hankittua ja olisimme varmasti päätyneet johonkin toiseen malliin. Tässä kuitenkin kaikki natsasi täydellisesti meidän tarpeita ja tilaa ajatellen ja ovi on tosi kaunis elementti tuolla oleskelutilassa.

*Kaupallinen yhteistyö Jeld-Wenin kanssa. Tuotteista saatu alennusta blogin kautta.

 • Anonyymi
  11.7.2017 at 09:45

  Kaunis koti teillä 🙂

  Olisin kysynyt vähän vinkkiä sinulta, kun muistelen että asutte Seinäjoen huudeilla?! Onko Tuuri käymisen arvoinen paikka – shoppailumielessä (kiinnostaa lähinnä vaatteet ja sisustusjutut)? Entäs tivoli, tiedätkö onko kovat jonot heinäkuulla? Ähtärin eläinpuistosta myös kommentteja, jos kokemusta 🙂 Lomareissua suunnittelemassa..

  • Sini
   11.7.2017 at 13:39

   Kiitos!
   Juu kyläkauppa on tuossa muutaman kilsan päässä meiltä ja on meidän "lähikauppa". Vähän vaikea siis sanoa kun siellä tulee käytyä niin usein, että miten ulkopuoliset sen näkevät. Siellä on kyllä hyvä vaatetuspuoli, tuotteet esillä osastoilla merkeittän. Sisustusjuttuja en ole sieltä löytänyt, ovat ehkä enemmän maalaisromanttisia, mutta toki riippuu mitä tyyliä etsii!

   Tivolissa meidän lapset ovat viihtyneet, joskin heinäkuussa kyllä on aika pitkät jonot laitteisiin ollut. Tsekkaamisen arvoinen paikka on myös Keskisen vieressä oleva nahkapaikka missä on paljon kenkiä, asusteita yms ja hinnat aika paljonkin edullisemmat kuin muualla!

  • Sini
   11.7.2017 at 13:41

   Ai juu ja eläinpuisto on kyllä kiva! Siellä pääsee näkemään eläimet tosi läheltä, tosin helteellä ne tahtovat lymyillä varjossa piilossa. Sinne on avattu myös uusi kotieläinpuisto, mistä meillä etenkin Aatu tykkäsi kovasti. Siellä saa mm. harjoitella lypsämistä ja pyykinpesua vanhanaikaisella pyykkilaudalla. Eläinpuiston kanssa samassa paikkaa on myös kiipeilypuisto mikä on kiva isompien lasten kanssa

 • Päden paja
  11.7.2017 at 13:20

  Ihanalta näyttää ja nuo liukuovet on ihan mahtavat…olisi kyllä kätevät tuollaiset omassakin kodissa. Tuo kylpyhuoneen lasi ovi oli myös upea..tuo kyllä varmasti valoisuutta:)

  • Sini
   11.7.2017 at 13:42

   Kiitos! Olemme kyllä tyytyväisiä valintoihin!

Lue lisää