MAANLÄHEISIÄ SÄVYJÄ

Viimeaikoina olen kovasti ihastunut kaikkiin maanläheisiin sävyihin ja kun kodissamme on paljon mustaa ja valkoista pinnoissa, tuovat nämä murretut sävyt vähän kodikkaamman tunnelman. Ellokselta löytyy paljon kivoja sisustusjuttuja ja yhdet lempparit viime aikoina ovat olleet heidän kivat pellavapetivaatteet. Nuo mainitsemani petivaatteet näkyvätkin näissä kuvissa mitkä nappasin makuuhuoneestamme. Meillä on nuo beiget, mutta haaveilen vielä niistä vihreistä, mitkä menisivät niin kivasti tapetin kanssa.

Meidän makkari on vielä vähän keskeneräinen. Sieltä puuttuu mm. yöpöydät, joiden pitäisi saapua tilauksesta heinäkuussa, lisäksi puuttuu yksi valolista, matto ja vaikka mitä.

Ostin tuon kuvassa näkyvän Ikean penkin/pöydän alunperin juuri tänne makkariin sängyn jalkopäähän tasoksi. Itse sängynpäätykin meiltä vielä puuttuu, mutta katsellaan rauhassa. Tuo Ikean pöytä on nyt ollut tuossa tv-tilassa sohvapöytänä mihin se sopi mitoiltaan täydellisesti, mutta siirsin sen nyt tänne makkariin hetkeksi.

Olkkarissa on meillä myös paljon noita maanläheisiä sävyjä ja nuo ihanat beiget hapsutyynyt ovat myös ellokselta, löytyvät sivuilta täältä. Ne sopivatkin meillä moneen tilaan ja testailin niitä näihin kuviin niin makkariin, olkkariin kuin tuohon tv-tilaankin.

Mites, iskeekö maanläheiset sävyt teihin vai tykkäättekö enemmän kirkkaista väreistä vai esimerkiksi graafisesta mustavalkoisesta?

*tyynytja petivaatteet saatu
**sis mainoslinkin

 • Anonyymi
  10.7.2017 at 22:05

  Mistä tuo ihana makuuhuoneen valaisin on? 🙂 -maapu-

  • Sini
   11.7.2017 at 06:55

   Se on bloomingvillen

 • Anonyymi
  26.7.2017 at 12:12

  Upea taulu olohuoneessa, lienee Kuutti Lavonen? Upea olohuone muutenkin, tykkään kovasti 🙂

  • Sini
   27.7.2017 at 09:27

   Kiitos! Juu on Kuutin työ!

 • Anonyymi
  19.9.2017 at 05:08

  Muistatko mikä kangas ja väri teidän adean sohvissa on ? Aika herkut.

  • Sini
   20.9.2017 at 09:42

   tv-tilan isommassa on linosa 11004 kangas ja olkkarin pienemmässä saman merkin 11003 kangas.

Lue lisää