MEIDÄN KEITTIÖ

 * Yhteistyössä Topi-Keittiöt

 
Saimme tuossa eilen vihdoin avohyllyt ja valaisimet keittiössä
paikoilleen, joten ajattelin nyt kirjoitella tästä meidän kodin
keittiöstä. Keittiösuunnitteluun käytin aika paljon aikaa ja vierailin
useassa eri keittiöfirmassa. Itsellä oli oikeastaan jo keittiö valmiiksi
suunniteltuna ja siinä oli tiettyjä juttuja mitä ehdottomasti halusin.
Yksi niistä oli aamiaiskaappi sisäänkääntyvillä ovilla. Tämä karsi heti
osan keittiöfirmoista pois, sillä kaikilla ei ollut tarjota tuota
mahdollisuutta.

Halusin myös, että aamiaiskaappi olisi
sisältä tammenvärinen ja se taas karsi osan firmoista pois, koska
mieleistä sävyä ei löytynyt valikoimista. Viime kesänä asuntomessuilla
ihastuin Kannustalon kohteessa olevaan Topi-keittiöiden lato-mallin
oveen ja juttelin pressipäivillä Topi-Keittiöiden myyntijohtaja Riitta
Ojala-Forssin kanssa. Kyselin saisiko heiltä aamiaiskaappia toivomillani
kriteereillä ja kuulemma juuri olivat tuotantoon sellaisen ottaneet.
Niinpä marssin seuraavalla viikolla Seinäjoen Topi-Keittiöiden
pisteeseen ja lopputuloksen näettekin sitten tässä!

Meidän keittiö on tosiaan avokeittiö keskellä taloa. Keittiön takaosasta löytyy vesipiste, integroitu astianpesukone sekä liesi. Altaaksi valitsimme blancon mustan kompostiittialtaan ja tilasimme sen Virosta samasta paikkaa mistä tuli meidän valkoiset kivitasot eli liidukivi firmasta. Allas tuli valmiiksi asennettuna ja muutenkin kaikki meni tosi hyvin. Altaan päältä löytyy Tapwellin musta hana ja tosiaan eilen asensimme nuo Vipp merkin avohyllyt sekä Jielden valaisimet paikoilleen. Kaikki kodinkoneet meillä on AEG merkkiset. Yksi kiva ja tosi hyödylliseksi todettu juttu keittiössämme on sähköllä toimiva roskiskaappi. Monesti kun tekee ruokaa tai leipoo, on kädet tosi likaiset ja sen seurauksena myös kaapin ovi likaantuu avattaessa. Nyt meillä roskis aukeaa niin, että siihen tökätään kevyesti jalalla ja laatikko avautuu itsestään. Ihan huippujuttu!

Toisella puolella meillä on sitten saareke ilman mitään toimintoja. Halusin sen ehdottomasti näin, sillä tähän on kiva laittaa juhlissa kaikki tarjottavat esille. Saarekkeessa on toisella puolella laatikostot, jotka vetävät tavaraa sisäänsä todella hyvin. Toisella puolella taas on baarijakkarat, nämä meidän omat ovat Hay merkkiset. Saarekkeeseen sekä lieden viereen laitoimme upotettavat twist pistorasiat, jotka sulautuvat kivasti tuohon valkoiseen tasoon.

Välitilasta meiltä puuttuu vielä lasi ja yksi listakin pitäisi laittaa vielä paikoilleen. Ai joo ja liesituulittimen päältä puuttuu myös yksi osa, mutta muuten keittiö on valmis.

Sivulla meillä on sitten korkeat kaapistot, joista löytyy kuivatarvikkeille säilytystilat (ulosvedettävät korit), mikro sekä uuni, aamiaiskaappi ja sitten kylmäkalusteet.

Tässä näkyykin vielä tuo meidän aamiaiskaappi avattuna. Yleensä meillä ovet ovatkin auki, sillä kaapissa on kaikki aamiaistarvikkeet, kahvikupit ym. mitä päivittäin käytetään. Kaappiin laitoimme tason päälle pistorasiat takaseinään ja sieltä löytyy kaikki nuo sähköllä toimivat vempaimet. Hyllyillä on sitten erilaisia purkkeja ja purnukoita ja alalaatikoista löytyy kahvikupit, lautaset ym. astioita. Olen todennut tämän kaapin kyllä tosi käteväksi ja tosiaan mikäli haluaa rauhallisemman ilmeen keittiöön ja sotkut piiloon, ei tarvitse muuta kuin vetää ovet kiinni.

Kaikenkaikkiaan olen kyllä tosi tyytyväinen meidän keittiöön enkä keksi oikein mitään mitä nyt tekisin toisin. Ensi viikolla luvassa postauksia lastenhuoneista, joten tulkaahan kurkkaamaan!

* Keittiöstä saatu alennusta
*Hanasta saatu alennusta

 • Retromoderni
  29.7.2017 at 10:02

  Näyttää hyvälle.

  • Sini
   29.7.2017 at 21:12

   Kiitti!

 • Anonyymi
  29.7.2017 at 10:46

  täydellinen,tyylikäs,toimiva!!!

  • Sini
   29.7.2017 at 21:12

   Kiitos, tykkään tästä itsekin kovasti!

 • Sara // housefive
  29.7.2017 at 13:51

  Kiva ja raikas keittiö. Missä teillä on eteisen vaate/kenkäsäilytys?

  • Sini
   29.7.2017 at 21:14

   Se on tuolla ulko-oven toisella puolella liukuoven takana. Meillä siis se arkieteinen ja toinen ulko-ovi siellä ja vaatehuoneen läpi kulku tuohon varsinaisen eteiseen. Nyt tosin käytetään tuota pääovea kun arkieteiseen ei ole vielä portaita tehtynä

 • Helen
  30.7.2017 at 08:41

  Onpa kauniit lattiat ja keittiötasojen pinnat. Tuo kaappi on tosi kätevä, "sotkut" saa piiloon ovien taakse, samantyyppisen olen nähnyt jossain tv-ohjelmassa ja jo silloin ihastelin ideaa. Toimivaa!

  • Sini
   2.8.2017 at 18:47

   Se on kyllä kätevä, oon tykännyt hurjasti!

 • Tuija
  1.8.2017 at 10:29

  Ihana <3 Mä niin muutan teille 🙂

  • Sini
   2.8.2017 at 18:47

   🙂

 • Anonyymi
  2.8.2017 at 18:34

  Oletko ollut tyytyväinen kvartsitasoihin? Kiiltääkö pinta tai näkyykö helposti naarmut? Onko väri puhtaan valkoinen keittiön oviin verrattuna? Satutko muistamaan muuten, minkä nimiset tasot teillä oli liidukivestä ja oliko hinta paljon edullisempi Suomesta ostettuihin? Harkitsemme myös tilausta, mutta arveluttaa tilata, kun ei olla nähty kvartsia livenä, onko valkoinen siis puhdas sävyltään. Kiitos jo etukäteen ja upean ajaton keittiövalinta 🙂

  • Sini
   2.8.2017 at 18:52

   Moi! Olen ollut kyllä ihan tyytyväinen. Näissä on pieni kiilto pinnassa, mutta ei kuitenkaan mikään silmiinpistävä. Naarmuja ei ole ainakaan vielä tullut. Kuulemma sitruuna saattaa viedä kiiltoa eli sen kanssa pitää olla varovainen. Mukana tuli hoitosetti millä saa kiillotettua pinnan.

   Meidän taso on crystal absolute white. Siinä on vähän semmoista pilkkua kun oikein läheltä katsoo, mutta silmälle näyttää ihan valkoiselta. Sävy on aika lähellä meidän kaappien ovia. Tilasin monta eri mallipalaa, kannattaa tilata sähköpostitse niitä. Tulivat n viikossa postin mukana ja sain verrata sitten keittiön oviin.

   Hinta oli n puolet edullisempi kuin mitä keittiöfirmojen tarjouksissa eli kannatti kyllä tilata sieltä!

 • -HEINI-
  3.8.2017 at 07:02

  Teillä on niin kodikas keittiö, etenkin tuo hylly ja aamiaiskaappi on niin kodikkaat muutoin vaaleassa keittiössä. Ihana!

 • Anonyymi
  4.9.2017 at 11:18

  Keittiösi näyttää kauniilta 🙂 suunnittelen keittiötä tulevaan taloomme ja hyvin samanlaista ollaan ajateltu. Mietin, että mitkä on saarekkeen ja tuon korkeiden kaappejen seinämän mitat?

  • Sini
   6.9.2017 at 07:48

   moi! Saareke on 235×90 ja korkea kaapisto on 350cm

 • Anonyymi
  30.11.2017 at 13:32

  Hei!
  Kiitos inspiroivasta blogista, aina mukava lukea! 🙂
  Meillä uusi koti rakentumassa ja olin ajatellut meillekin tuon saman Savon liesituulettimen. Mitä teillä on suunnitteilla tuohon lisä-osaksi? Jotta putki menee piiloon? Yritän itse asiaa selvitellä koska meillä huonekorkeus 270cm ja jotakin siihen tarvitaan…. Yt. Hanna

  • Sini
   1.12.2017 at 18:11

   Kiitos kommentistasi!

   Miehellä oli suunnitelmissa, että taivuttaisi valkoisesta pellistä tuohon putken päälle suojan. No, se on vähän jäänyt, saa nähdä koska semmoinen tuohon saadaan 😀

 • Anonyymi
  9.3.2018 at 21:07

  Todella hyvällä maulla olette keittiön toteuttaneet. Upea ja nykyaikainen kokonaisuus.

  Lisäksi tuo aamiaiskaappi sisään liukuvine ovineen kruunaa mielestäni toimivan oloisen keittiönne. Pienet yksyiskohdatkin ovat kivasti kohdillaan 🙂

  Kysyinkin jo Puustellista tarjousta, mutta aamiaiskaapin hinta oli todella kallis. Pitääpä käydä vielä Topi-keittiöillä kyselemässä hintoja, josko vaikka siellä olisi hinnoissa jotain järkeä.

  • Sini
   11.3.2018 at 21:24

   Moikka! Kiva kuulla, että pidät keittiöstämme. Täytyy kyllä sanoa, että olen itsekin ollut valintoihimme tosi tyytyväinen enkä muuttaisi tästä mitään.

   Silloin kun me aamiaiskaappia kyselimme, ei sitä monellakaan firmalla ollut saatavilla. Nyt taitaa löytyä joka firmasta, joten kannattaa ehdottomasti kilpailuttaa ja kysellä!

 • Anonyymi
  2.4.2018 at 13:26

  Heippa,

  Olemme aloittelemassa rakennusprojektia ja tasojen tilaaminen Virosta kiinnostaa. Hoiditteko mittomiset itse ja kuka hoiti tasojen asennuksen?

  t. Saija

  • Sini
   2.4.2018 at 17:40

   Moikka! Mittasimme juu itse nämä. Asumme täällä Etelä-Pohjanmaalla niin tänne ei saanut mittausta tai asennusta. Käsitin, että Etelä-Suomeen olisi kyllä saanut nekin. Mittaaminen oli kyllä helppoa ja tasot tulivat juuri mittojen mukaan. Me hoidimme itse asennuksen, tuo allas oli valmiiksi jo asennettuna. Asentaminenkaan ei kyllä ollut vaikeaa. Tosiaan asuinpaikkakunnastanne riippuen tuolta liidukiveltä voi saada nuo kaikki tehtynäkin, ainakin niin muistelin heidän sanoneen.

 • Cassandra Vieira
  12.7.2018 at 21:21

  Hei, haluaisin tietää, missä liikkeessä olet ostanut metalliset hyllyt

  • Sini
   13.7.2018 at 14:10

   Moi! Ne on formverk nettikaupasta, vipp merkkiset

 • shinyrock
  15.1.2019 at 21:11

  Can I ask where you got those white floating shelves above the kitchen sink? The kitchen is beautiful and inspirational. Thank you for sharing!

  • Anonyymi
   15.1.2019 at 21:44

   They are from Vipp. Thank you so much!

   Sini

 • Timo
  27.9.2020 at 17:03

  Hei.
  Onpa tosi nätti keittiö ja toimiva.
  Muistatko aamiaiskaapin hintaa?
  Yst.Terveisin Timo

  • Sini
   1.10.2020 at 16:18

   Moikka! En valitettavasti muista enää mitä tuo kaappi maksoi.

Lue lisää