EEVIN VÄRIKÄS HUONE

*yhteistyössä Tikkurila

Kurkataanpa tällä kertaa vähän tarkemmin tuonne Eevin valtakuntaan. Siellä onkin  käytetty värejä runsaasti ja Eevi on itse saanut vaikuttaa huoneensa sisustukseen paljon. More is more taitaa olla tuon meidän kohta 9-vuotiaan motto, sen verran kaikkea tilpehööriä löytyy joka paikasta. Eevi halusi huoneesta värikkään, mutta ei kuitenkaan liian lapsellista. Hain rautakaupasta ison nipun Tikkurilan värilastuja ja niistä sitten yhdessä katsoimme mistä Eevi tykkäsi eniten ja toki itse katsoin vähän, että mikä sopisi minkäkin sävyn kanssa yhteen. Maalit saimme Tikkurilasta yhteistyön kautta ja maalivalinnassa päädyimme Joker maaliin, seinät ovat kauttaaltaan sävyä paperi ja kuvioiden värikoodit selviävät seuraavasta kuvasta.

Tältä täällä näytti tosiaan raksa-aikana. Idean kuvioon taisin bongata pinterestistä ja mies sitten teippaili jokusen tunnin noita kuvoita Eevin seinälle ja minä hoidin maalauksen. Kuvioiden tekemisessä käytettiin apuna laseria, että saimme viivat suoraan ja tosiaan sitten teippailtiinkin vain viivoja eri suuntiin. Kuviot maalattiin kahteen kertaan ja lopuksi heti toisen kerran jälkeen poistimme teipit nopeasti.

Alunperin olin suunnitellut huoneeseen vain tuon yhden ison kuvion, mutta sen maalattuani näytti toinen puoli jotenkin tosi pliisulta ja niinpä päätin tehdä sinne vielä raitoja ja kolmion samoilla sävyillä.

Tässäpä sitten muutama kuva huoneesta nyt kun on kaikki tavaratkin paikoillaan. Kuvat on napattu kahtena eri kertana, joten niissä saattaa keskenään olla vähän tavarat eri paikoissa. Huoneeseen hankimme Ikeasta pari Ivar kaappia, jotka käsittelin kuultovahalla vaaleammaksi ja tuunasin tarroilla. Noissa kaapeissa on kaikki Eevin lelut ja kirjat ja vetävät sisäänsä kyllä hyvän määrän tavaraa.

Eevin koulupöytä on meidän vanha työpiste ja siihen hankimme vielä yhden lisäosan eli nuo matalemmat laatikot. Ikeasta löytyi kivoja värikkäitä kehyksiä printeille, kaikki muuta taitavatkin olla vanhasta kodista tänne tuotuja.

Eevi on itse ainakin tykännyt kovasti huoneestaan ja maalaamisessa on aina se hyvä juttu, että jos kyllästyy niin aina voi maalata päälle uudestaan. Kolmiot ovat kuitenkin aika ajattomat kuviot, joten uskoisin, että tämä menee useamman vuoden tällaisena.

Mikäli teillä on lastenhuoneen uudistaminen ajankohtaisena, kannattaa kurkata täältä lisää vinkkejä lastenhuoneen hauskoihin maalausideoihin. Ja kysykää toki jos heräsi jotain kysymyksiä, vastailen parhaani mukaan! Mitäs tykkäätte tällaisesta värikkäästä lastenhuoneesta?

 • Hanna Tyttötrion talossa
  8.8.2017 at 17:25

  Todella kiva huone, luulisin että meidänkin yhdeksän vuotias pitäisi huoneesta 🙂 Mistä tuo säleikkö / hyllykkö koulupöydän päälle on hankittu? näyttää niin kivalle!

  • Sini
   8.8.2017 at 18:45

   Se on semmoinen string system hyllykkö kokonaisuus. Siihen voi ostaa erikseen osia ja tuo korkea oli meillä jo aikaisemmin ja matalan osan ostimme nyt tänne uuteen kotiin.

 • Jenni / Keski[piste]
  8.8.2017 at 18:02

  Tosi ihana ja raikas huone, tykkään kovasti ja tytärkin tuli ihastelemaan, että näyttää kivalta. <3

  • Sini
   8.8.2017 at 18:45

   Kiva kuulla!

 • Anonyymi
  8.8.2017 at 19:22

  Tämä maalausasia oli yllätys itselle (siis odotusarvoihin nähden – mustavalkoista odotin). Mutta siksipä arvostan paljon, että teitte juuri lapsen mieleisen huoneen!! eikä liian varmaa ja tylsää vain aikuisten makuun.

Lue lisää