HINT OF BLUE

Lempivärini on aina ollut sininen. Ja sehän tarkoitti silloin nuoruusvuosina sitä, että koko huoneeni kauttaaltaan oli sisustettu sinisellä. Siniset verhot, matot, päiväpeitot ja tyynyt. Jopa ikean sininen muovinen pikkupöytä. Ja niinhän siinä sitten jossain vaiheessa kävi, että sininen tuli korvistakin ulos eikä sitä sen koomin ole meidän kotona näkynyt.

Olen pikkuhiljaa löytänyt sinisen uudelleen. Vaatekaapissani toki suurin osa on sinistä (tai mustaa), mutta sisustuksessa sininen saapui takaisin oikeastaan vasta tuon meidän olohuoneen taulun myötä. Siinä on alaosassa vähän sinistä, ei paljoa, mutta on kuitenkin. Ja mietin, että kovasti tila kaipaisi jotain muutakin sinistä sitomaan taulun vielä paremmin ympäristöön.

 

Bongasin Moderni Puutalo blogin instassa kauniin sinisen tyynyt ja sainkin Merviltä kuulla, että sellaisia löytyy henkkamaukalta.  Niinpä siis näpyttelin tilaukseen muutaman samettityynyn, sen sinisen ja sitten tuollaisen murretun oranssin. Hankin myös muutaman uuden kukkaruukun Connox.com kaupasta, Artekin riihitie ruukut olivat mielestäni niin kauniita ja tuo sinisen sävy on upea! Tässä on ehkä riittävä määrä sinistä meidän kotiin, mutta voi kuinka kauniilta sininen näyttääkään pitkästä aikaa!

*sis mainoslinkin
 • Souliina S
  27.8.2017 at 17:04

  Oi kun näyttää hyvältä. Sininen pienissä määrin on oikein hyvä. Itsekin saanut joskus yliannostuksen kyseisestä väristä, kun äitini puki meidät kaksoset aina toisen siniseen ja toisen punaisiin vaatteisiin 😀

  Kivaa sunnuntai-iltaa!

  • Sini
   31.8.2017 at 04:53

   Näköjään väreihinkin voi kyllästyä! Nyt sininen kyllä näyttää tosi raikkaalta monen vuoden jälkeen.

 • Tiina
  28.8.2017 at 10:48

  Upealta näyttää koko kokonaisuus! Sininen pieninä annoksina miellyttää omaakin silmää.�� Kiinnostaisi tietää kenen teos olohuoneen taulu on, eli mistä vastaava olisi mahdollista löytää itsellekin? Kiitos sinulle ja mukavaa alkavaa syksyä! ��

  • Sini
   31.8.2017 at 04:54

   Kiitos! Teos on Kuutti Lavosen grafiikkatyö. Hänen töitään tahtoo olla vähän huonosti saatavilla, mutta kannattaa kysellä ahkerasti eri gallerioista jos tärppäisi!

 • Anonyymi
  28.8.2017 at 11:07

  Peukku siniselle 🙂 Itse olen hurahtanut tumman vihreän sävyihin. Olenkin ihastellut olkkarinne taulua. Mistä olet sen hankkinut?

  t. Taiga

  • Sini
   31.8.2017 at 04:56

   Tumma vihreä on myös kaunis! Taulu on Kuutti Lavosen grafiikkateos, niitä voi hyvällä säkällä löytää eri gallerioista, myös netistä kannattaa googlettaa.

 • Anonyymi
  30.8.2017 at 22:34

  Kaunista! Toivottavasti et pahastu mutta mielestäni olkkarin matto on liian pieni tilaan nähden, huonekalut näyttää tosi kookkailta ja kömpelöiltä sen päällä.

  • Sini
   31.8.2017 at 04:58

   En pahastu ollenkaan ja olen ihan samaa mieltä. En ole tänne vielä ehtinyt mattoja hankkia vaan kaikki mitä meillä on, ovat vanhasta kodista. Tuo olkkarin matto on edullinen löytö facebook kirppikseltä, mikä ollut varastossa odottelemassa käyttöä.Haluaisin itsekin tuohon isomman maton, sellaisen mikä menisi osittain sohvan allekin. Nyt annon uusi mallisto näyttääkin tosi lupaavalta ja uskon, että sieltä löydän maton tuohon tilaan.

Lue lisää