MARIMEKON SYKSY JA -20% ALENNUS TEILLE

Marimekon syksy näyttää jälleen kerran aika ihanalta. En ole koskaan mikään ruskean ystävä oikein ollut, mutta tänä syksynä se näyttää kyllä tosi houkuttelevalta ja tuo myös kivasti pehmeyttä mustan ja valkoisen keskelle.

Kävin tuossa jo jokin aika sitten marimuksussa ostamassa itselleni noita Suomi 100-malliston tuotteita ja viime viikolla poikkesin hakemassa vielä tuon värikkään tyynyliinan ja uuden oiva tarjoilualustan. Sohvalla näkyvä ruskeasävyinen tyyny on siis syksyn uutta ja kuosi on nimeltään pieni letto. Mielestäni aivan ihanat syksyn värit ja tätä samaa kuosia löytyy mallistosta mm. pussilakanoina.

Kuvailin näitä syksyn tuotteita täällä meidän kotona ja marimuksu päätti antaa vielä teille lukijoilleni kivan alen hyödynnettäväksi. Loppuviikon ajan saa siis marimuksun verkkokaupasta (ja liikkeestä) -20% alennuksen kaikista marimekon ja aarikan sisustus- ja kodintuotteista. Tarjous koskee myös astioita. Alen saa syöttämällä koodin kmo17 verkkokaupan sivuille (ja liikkeessä asioidessa voi mainita, että on bongannut blogista alennuksen)

Kurkatkaapa alta miltä marimekon syksy näyttää meillä!

Tämä kuvissa näkyvä Veljekset-kuosi on siis marimekon Suomi100-mallistoa. Tästä löytyy niin astioita kuin erilaisia tekstiilejäkin. Tuota torkkupeittoa täytyy kehua erityisesti, meillä on samaa materiaalia oleva kumiseva-kuosin peitto ja ovat tosi ihania käytössä. Materiaali on näissä 80% puuvillaa ja 20% polyesteria.

Marimekon flower maljakot ovat kyllä niin kauniita! Syksyn uusi sävy on tämä toffee, myös tuo kevään vihreä on tosi nätti.

Itse olen hankkinut näitä marimekon astioita aina muutaman kerrallaan eri mallistoista. Tykkään yhdistellä niitä keskenään ja tuo uusi oiva tarjoilualusta sopii kyllä tosi kivasti näiden kanssa kattaukseenkin. Tähän voi laittaa tarjolle myös esimerkiksi juustoja tai kakun ja tuo tosiaan pyörii pöydän pinnan päällä.

Tässä kuvassa näkyykin vielä tuo harmaasävyinen Unelma-kuosin tyynyliina, joka on myös syksyn uutuus. Lienee oikein sanoa, että olen heikkona tyynynpäällisiin, niillä kun saa muutettua sisustuksen ilmettä aika paljonkin!

Miltäs marimekon syksy teidän silmiin näyttää?

* marimekon syksyn tuotteista saatu alennusta blogin kautta

 • Tiina A
  17.8.2017 at 18:32

  Taas niin paljon kaikkea ihanaa! Itselleni kolahti Marimekon Tiaran uudet sävyt. Olis kiva saada muutama tyynyt siitä kankaasta.

  • Sini
   22.8.2017 at 17:42

   Se olikin kanssa ihana kuosi!

 • Maija
  22.8.2017 at 10:58

  Marimekon astiat kyllä hivelee silmää <3 Samoi tuo teidän nojatuoli, mistä se on? 🙂

  • Sini
   22.8.2017 at 17:43

   Se on hay about a lounge chair. Esim finnish design shop myy

Lue lisää