PAPUN, METSOLAN JA RODININ UUTTA + ILMAISET POSTIKULUT

Tädää, nyt on syksyn ihanat lastenvaateuutuudet julkaistu ja tässäpä muutama maistiainen! Kävin marimuksussa ihastelemassa näitä papun, mini rodinin ja metsolan uutuuksia ja täytyy kyllä sanoa, että onnistunut mallisto näillä kaikilla. Käykäähän tekin kurkkaamassa, netistä ne löytyy täältä ja tietysti myös kivijalkaliikkeessä esillä. Papu ja Metsola myynnissä klo 09.00 ja Rodini klo 11.00. Kaikki tilaukset loppuviikon ajan ilman postikuluja!
Mini Rodinilta tuli marimuksuun useampaa kuosia, meille ostin tosin vain muutaman jutun. Ihanat pico takit löytyvät tänä vuonna viininpunaisena ja mustana, se viininpunainen on livenä kyllä tosi kaunis. Lisäksi Molo Kidsilta on tullut myös kauniita uusia kuoseja ja kaikista molo uutuuksista saa loppuviikon ajan -15% alennusta koodilla molo17, myös marimekon laukut ja kukkarot -20% alessa loppuviikon ajan.
Erityisesti papun tuotteet ovat aina olleet sydäntä
lähelläni ja olen aina kehunut heidän huippuhyvää laatuaan. Papun
syksyssä onkin vähän kirkkaammat sävyt kuin muilla merkeillä, mutta
ehkäpä siksi nämä ovatkin juuri niin kivoja. Kunnon purkkapinkkiä ja
kirkkaansinistä löytyy heidän suosituista paikkaleggareistaan, kaveriksi
voi vetäistä night in the forest mustan printtipaidan tai sitten värikään random kuosisen bomberin. Myös tuo randon sweat shirt on kiva, samaa löytyy myös tunikana. Molemmilla lapsilla on näistä koko 122/128 ja Aatu on nyt vajaa 120 cm pitkä ja Eevi vajaa 130cm.
Iloinen sohvalla hyppijä ikuistettu kuvaan! Aatulla tuossa tuo uusi Mini
Rodinin raitapaita koossa 116/122 ja sen kaverina papun leggarit. Tosi
hyvin sopii nämä kaksi yhteen. Paita on muutes tosi joustavaa elastanea,
on kuitenkin paksumpaa kuin aikaisemmat eikä mitään lurukangasta.
Vaikuttaa kivalta matskulta!
Tässä vielä kuva Rodinin hauskasta kettukuosista. Tämä vihreä oli minusta tosi nätti sävy ja sopii Aatulle ihanasti. Tämäkin on joustavaa materiaalia, mutta ohuempaa kuin raidat.
Ihatuin kovasti myös papun Kanto-mallin paitaan. Se mekko tästä mallista ei sovi minulle ollenkaan, mutta paita oli tosi ihana! Otin itselleni tästä koon S ja se on oikein sopiva.
Myös metsolalta tuli tänään uusi mallisto ja sieltä löytyy lapsille mm. kauniita frillapaitoja. Itselleni ostin tämän mustan tunikan, tämä on joustavaa trikoota ja plussana kivat taskut edessä. Tästäkin otin itselleni S koon.
Kuvissa nuo mustat vaatteet eivät oikein pääse oikeuksiinsa, mutta livenä ovat tosi kivat. Ihastuin kantopaitaan niin, että ajattelin ehkä tilata sen sinisenäkin. Mitäs tykkäätte papun, rodinin ja metsolan uutuuksista? Alla vielä kimppakuva lasten jutuista, siinä näkyy myös raitapaidan toinen kiva väri eli sinipunainen.
*tuotteista saatu alennusta
 • Anonyymi
  4.9.2017 at 12:54

  Kivat peep toe kengät, mistä? 🙂

  • Sini
   4.9.2017 at 12:58

   Ne on vagabondin

Lue lisää