TÄHDET, TÄHDET

Bongasitko instasta nämä ihanat paperitähdet? Näitä tekee Riitta, joka häärää riike designin takana. Riitan kanssa olemme tavanneetkin ja mm. hänen printtejään on aikaisemmin blogissani nähty myös. Riitan tähtiä on näkynyt myös monissa blogeissa ja ovathan nämä tosi kauniita ja mikä parasta, kotimaista käsityötä.

Riitta lähetti minulla muutamia tähtiä syksyn uusissa väreissä. Mustat ja valkoiset ovat aina tietysti suosittuja, mutta itse halusin ennemmin jotain värikkäämpiä tähtiä. Uusi ihana metsänvihreä on ehkä suosikkini, joskin tummansininen, kulta ja marmori ovat todella kauniita myös.

Riike desingista saa tosiaan tilattua näitä haluamassaan koossa ja värissä. Suurimmat tähdet ovat jopa 1 metrin kokoisia ja todella upean näköisiä esimerkiksi isossa ikkunassa. Tähdistä löydät tietoa täältä ja Riiken tuotteita voi tilata joko sähköpostitse info@riike.fi , facebookin kautta täältä tai instasta @riikedesign nimimerkin kautta.

Metsänvihreän valitsin, koska se sopii hyvin Aatun huoneen sävyihin ja kultaisia ajattelin Eevin huoneeseen. Työn alla on vielä laittaa tähdet roikkumaan lastenhuoneisiin. Muuten näitä voi pitää esimerkiksi hyllyllä tai vaikkapa laittaa roikkumaan ikkunaan.

Instassa on minulla meneillään arvonta, jossa arvon 3 kappaletta riiken tähtiä. Käyhän osallistumassa täällä! Alta näet lisää kuvia tähdistä meidän kotona.

*tähdet saatu

    Lue lisää