TWIGGY

Ihastuin viime vuoden Seinäjoen asuntomessuilla Talo Koskela-kohteessa woodnotesin pieniin twiggy pöytiin ja ajatelin, että sellaiset haluaisin meidän tulevaan kotiin yöpöydiksi. Omalla raksalla oli siinä vaiheessa tosin vasta elementit juuri pystyssä, joten mitään kovin tarkkoja suunnitelmia sisustuksesta ei ollut vielä valmiina.

Kalustehankintoja teimme pikkuhiljaa ja autotalli olikin melkoinen jemmapaikka uuden kodin tavaroille. Toki sohvat ja muut tilasimme niin, että ne sai kantaa suoraan sisään, mutta muut tavarat odottelivat pintojen valmistumista autotallissa ja varastossa. Kun makuuhuoneen pintamateriaalit saatiin päätettyä, tilasin meille myös ne haaveilemani twiggyt* ja vihdoin ne saapuivatkin meille tehtaalta. Hyvää kannatti odottaa, sillä nuo pikkupöydät ovat todella kauniit ja monikäyttöiset!

Nämä ovat menossa siis meidän yöpöydiksi, mutta halusin testailla ennen sitä, että missä muualla näitä voisi käyttää. Tulin siihen tulokseen, että nämähän sopivat meillä melkein mihin vaan tilaan ja sehän on aina kiva, että kalusteita voi kierrättää kotona ja vaihdella vähän huoneiden ilmeitä.

Tässäpä muutama kuva Twiggy pöydistä meidän olkkarissa ja tv-tilassa. Makkarista laittelen kuvaa jahka saadaan nyt seinävalaisimetkin paikoilleen, nekin on odotelleen laatikossa jo tovin asentamista.

Mitäs tykkäätte Twiggyista?

*pöydistä saatu alennusta blogin kautta

    Lue lisää