MAKKARISSA MORE IS MORE

Muuton jälkeen sitä tahtoo vähän hanskat pudota ja joskus ne pienet jutut jäävät retajamaan viikoiksi, kuukausiksi ja ehkä vuosiksikin. Meillä uupuu vielä esimerkiksi saunan ovesta kahva, pesuhuoneesta listat, keittiön välitilasta lasi ym.

Välillä oli hetki, ettei kertakaikkiaan vaan jaksanut miettiä enää mitään raksajuttuja ja halusi hetken vaan olla. Nyt saimme tuossa jokin aika sitten vihdoin laitettua makuuhuoneen päätyseinään ledvalolistan, muutama ledilista meillä puuttuu vielä muualtakin. Lista näkyy tuosiaan tuossa sängyn takana ylhäällä ja se maalattiin samalla sävyllä kuin makkarin seinät. Postauksen lopussa on pari kuvaa miltä se näyttää valot päällä, on tosi kiva lisä mielestäni makkarin hämyisään tunnelmaan ja illalla vielä kauniimman näköinen kuin näin päivänvalossa.

Kirjoittelin jokin aika sitten noista Woodnotesin twiggy pöydistä, jotka tilasin meille yöpöydiksi. Pöytien saavuttua saimme vihdoin aikaiseksi laittaa seinään kiinni myös nuo Poulsenin valaisimet. Kokonaisuus kaipaa mielestäni vielä jotain kevyttä sängynpäätyä ja itseasiassa bongasinkin instasta tämän ihanan Matri by fennobedin sängynpäädyn, joka esitellään nyt habitaressa. Mielestäni se olisi täydellinen tuonne meidän makkariin, mitä mieltä olette? Kyselin hintatietoa ja saatavuutta jo heiltä, mutta kuulemma tarkemmat tiedot tulevat sitten habitaressa. Jään siis odottelemaan vielä lisäinfoa tämän suhteen.

Makkarin sisustus on tullut tällaiseksi vähän vahingossakin. En juurikaan miettinyt millainen tämä huone tulisi olemaan ja tapetti sanelee aika paljon. Jotenkin kun tapetti oli seinässä ja lattia paikoillaan, huomasin pitäväni tuosta runsaasta puunväristä tässä tilassa. Vanhat graafiset mustavalkoiset pussilakanat eivät tänne oikein istu ja olenkin käyttänyt paljon yksivärisiä pellavapussilakanoita ja sitten vetänyt vähän överiksi näillä marimekon kuosillisilla pussilakanoilla. Mielestäni makkarissa on aika rauhallinen fiilis, vaikka siellä on näissäkin kuvissa monta kuosia sekaisin. En tiedä miltä se tietysti muiden silmään näyttää, liekö sekavalta, mutta tykkään olla meidän makkarissa paljon ja sehän on tärkeintä, että tilassa oikeasti viihtyy.

Nämä samettityynyt ovat vieneet kyllä sydämeni täysin. Tosiaan, näitä löytyy siis h&m:lta ja meillä on näiden vihreiden lisäksi yksi sininen ja yksi okranvärinen. Ensi kerralla lisää juttua vielä sametista, yksi ihana rahikin löytyy meiltä kyseisessä materiaalissa.

Oikein mukavaa alkanutta viikkoa kaikille ja palaillaan tällä viikolla vielä samettisiin tunnelmiin!

*yöpöydistä saatu alennusta blogin kautta

 • Retromoderni
  11.9.2017 at 15:51

  Sulla on samanlainen maku kuin mulla, kun mäkin olen miettinyt rottinkista sängynpäätyä meille. Ihana toi valolista, me ei ikinä saatu sitä paikoilleen talossamme, valmiudet odotti 7 vuotta 😂

  • Sini
   11.9.2017 at 17:07

   Ihanaa, samiksia! Meillä uupuu tosiaan pari listaa, saa nähdä kauanko niiden kanssa menee 😂

 • heidi.
  11.9.2017 at 17:04

  Aah mikä upea tapetti! Saako kysyä minkä valmistajan? 🙂

  • Sini
   11.9.2017 at 17:07

   Se on Ellie Cashmans designin

 • Minnea Muru
  12.9.2017 at 12:14

  Tuo tapetti!!! En saa silmiäni irti siitä! U-P-E-A!

 • Anonyymi
  12.9.2017 at 18:59

  IHANA <3 ei mulla muuta 🙂 Ja kiitos avusta tanaan! t.Heidi kirjautumattomana

Lue lisää