SYKSYINEN ASU

Vaikka tämä viikko on ollut ihanan lämpöinen, olen kuitenkin jo kaivanut esiin pipot, huivit ja lämpöisemmät takit. Syksy on lempi vuodenaikani ja etenkin tämä alkusyksy auringonpaisteineen on parasta mitä tiedän.

Olen pipoihminen ja etenkin löysät villapipot ovat heikkouteni. Niitä löytyykin kaapista useammassa värissä, uusimpana on tämä pörröinen ja pehmoinen Tiger of Swedenin mohairpipo. Kuvissa näkyvä musta Guessin softshell takki on näille keleille oikein passeli, tässä on pieni karvavuori ja vettähylkivä pinta. Mustat klassikkonilkkurit ovat nekin Tiger of Swedenin mallistosta, näitä löytyy myös ruskeana ja mokkaisena esimerkiksi täältä.

Toivotaan, että auringonpaistetta ja lämpöä riittäisi vielä lokakuuhun, mukavaa alkanutta syksyä teille!

*sis mainoslinkin

6 Comments

Leave a Reply

Lue lisää