TALVEN TOPPAA

 *yhteistyössä marimuksu

Kävimme tänään lasten kanssa tekemässä tulevan talven toppavaatehankinnat tuosta meidän paikallisesta marimuksu liikkeestä. Sinne olikin tällä viikolla tullut paljon uutta molo kidsin ja mini rodinin toppaa. Lisäksi ihania metsolan ja papun asusteita löytyy myös!

Lapset saivat itse valita mieluisat topat ja tämmösiin he päätyivät. Aatulle hommasin vielä toppahaalarin tuonne eskariin, koska se on kätevämpi ja nopeampi pukea. Toiseksi setiksi otettiin sitten takki ja housut. Mini Rodinin pingutakki oli kyllä myös tosi kaunis, mutta molo kidsin topat ovat mielestäni vähän notkeampia ja mukavemman tuntuisia.

Marimuksu tarjoaa teille lukijoilleni kivan alen uusiin molo kidsin toppavaatteisiin ja asusteisiin. Koodilla syys17 saatte -15% alennuksen marimuksun verkkokaupasta ja kivijalkaliikkeestä tämän viikonlopun ajan (koskee siis noita molo kidsin toppavaatteita ja asusteita) Verkkokaupasta voi valita toimitustavaksi myös noudon, mikäli ette ennätä tänään liikkeeseen asioimaan ja tuotteet voi sitten hakea paikanpäältä ensi viikollakin.

Eevi valitsi itselleen tämän hopla fur pony heppakuosisen takin ja siihen kaveriksi jump pro toppahousut. Myös fine feathers ja paper petals kuosin takit olivat tosi kauniit, mutta tämä oli Eevi suosikki. Nuo tähtipipot ovat olleet meidän suosikkeja monena vuonna, niissä on puolet villaa ja ovat tosi lämpöisiä. Sormikkaat ovat myös molo kidsin mallistosta ja löytyvät täältä. Tämän heppakuosin kanssa sopi ihanasti myös metsolan valkoiset ja viininpunaiset asusteet. Eevin takki kokoa 140 ja housut 128, hän on aika lyhytjalkainen ja hoikka ja 134 koon housut oli kyllä liian isot. Eevi on nyt n 130 cm pitkä.

Aatulla tässä kuvassa raidallinen hopla takki ja samat jump pro toppahousut kuin Eevillä. Hanskat ovat nämä mitzyt ja pipo tämä colder. Aatun topat 122 kokoa ja hän on 120cm pitkä.

Toppahaalariksi Aatu valitsi tämän kauniin husky kuosin. Myös se skeittilautakuosi oli mielestäni hauska. Tästäkin Aatulla koko 122 ja kuvassa oleva pipo löytyy täältä.

Tässä vielä loppuun muutama kuva marimuksun liikkeestä ja siitä mitä muuta kivaa sieltä löytyy molo kidsin lisäksi! Käykäähän kurkkaamassa!

 • Anonyymi
  9.9.2017 at 10:23

  Kivat vaatteet, mutta mistä tuo ihana juuttimatto on? 😊

  • Sini
   9.9.2017 at 10:25

   Ikeasta löytyy! Eikä ollut hinnalla pilattu!

 • Anonyymi
  10.9.2017 at 07:13

  Mistä on Eevin harmaa hiuspanta?

  • Sini
   10.9.2017 at 07:44

   Se on kanssa molo kidsin ja tuolta marimuksusta

 • titti // tittin elämää
  16.9.2017 at 06:18

  Nämä on kyllä nätit 🙂 mitä kokoa teillä on pipot ja minkä kokoiseen päähän? Mietin mitkä olisi meille sopivat koot talveen 🙂

  • Sini
   16.9.2017 at 08:47

   Pipot on kokoa 6-8v, Aatun pää n 52cm

 • Anonyymi
  9.9.2018 at 12:45

  Hei!

  Onko Hopla toppatakki ollut käytännöllinen talvella? Meneekö lunta helposti selkään, kun helma on vähän levenevä?

  • Sini
   10.9.2018 at 19:26

   Moi! Me ollaan kyllä tykätty. Sama malli ollut useampana vuonna ja ainakaan lapset eivät ole sanoneet, että olisi selkään kylmä. Korkean malliset toppahousut molemmilla kyllä olleet mitkä pitää selän vähän paremmin suojattuna

Lue lisää