COLLAREISSA

Olen löytänyt kuulkaas maailman parhaat collarit! Minulla on ollut Sweet pants merkin tummansiniset slim mallin collarit jo jonkin aikaa ja olen ihastunut täysin siihen kuinka pehmeät ne ovat. Slim malli on tosi kiva, mutta halusin testata merkin toistakin kivan näköistä mallia, tätä mustaa skinny mallia. Nämä ovat ehkäpä vielä kivemmat, sillä ovat superjoustavaa collegea ja itseasiassa vähän kuin paksut leggingssit. Kuitenkin kiva juttu näissä on, että takana on tasku, jolloin näyttävät ”oikeilta housuilta”.

Nämä ovat kyllä mielettömän mukavat jalassa ja voin lämpimästi suositella merkin housuja muillekin. Siitä löysästä mallista ei itselläni ole kokemusta, mutta ainakin slim ja skinny mallit toimivat itsellä. Näitä tulee käytettyä kyllä aika paljon muuallakin kuin kotona ja ainakin vanhat tummansiniset ovat kestäneet useita pesuja hyvin eikä niihin ole tullut nukkaa tms.

Miehellä on nyt testissä nämä vaaleanharmaat Loose malliset housut ja tykkäsi hänkin näistä kovasti. Miehille ja naisille löytyy näitä Sweet pantseja useissa väreissä ja malleissa täältä House of Brandonin sivuilta. Itse tykästyin kovasti myös naisten punaisiin housuihin, mutta ehkäpä pärjään näillä kaksilla. Käykäähän kurkkaamassa valikoima!

*sis mainoslinkkejä
*housut saatu

Lue lisää