KOTI JUHLAVAATTEISSA

Viime viikolla pidettiin Eevin kaverisynttäreitä meillä kotona ja nappasin muutaman kuvan ennen kemujen starttaamista. Mitään teemaa ei nyt varsinaisesti ollut, mutta nappasin Tigerissa käydessäni kertisastioita ananas-kuosilla, koska ne näyttivät näteiltä. Tigerissa on kyllä hyvä valikoima kaikkia juhlajuttuja eikä hinnatkaan päätä huimaa, suosittelen! Totesin myös, että ostan jatkossa aina synttäreille kertismukit, joissa on kansi. Ei yhtään lattialle kaatunutta limsakuppia, wuhuu!

Melkoinen meininki oli täällä kun bileet saatiin käyntiin, siitä pitivät huolen kaikki 17 kappaletta yhdeksänvuotiaita. Mitään varsinaista ohjelmaa en ollut synttäreille suunnitellut, mutta olkkarissa oli mahdollista pelata pleikkaria screenilta ja toisessa olkkarissa oli retro nintendo viihdyttämässä. Päätettiin ex-temporee myös pitää naamiaiset ja kaivettiin kaikki rekvisiitta esiin mitä talosta löytyi. Mitä eriskummallisempia hahmoja saatiin kyllä aikaiseksi, onneksi lapsilla on aika isot pukuvarastot halloween ym kemujen jäljiltä. Lisäksi oli jotain discon tynkää, lähinnä siis popittamista strereoilla ja lopuksi lapset lähtivät pihalle pelaamaan jalkapalloa ja leikkimään hippaa. Melko hektistä!

Synttäreistä en jaksanut juurikaan stressata, koska leipomisen jätin kokonaan väliin ja mentiin ihan kaupan valmiilla tarjottavilla. Tarjolla oli siis donitseja, keksejä, sipsejä ja karkkia. Popparit unohdin tehdä kokonaan. Mitään koristeitakaan en muistanut hankkia, mutta onneksi kaapista löytyi yksi pussi ilmapalloja. Niiden kanssa sitten väkersin jonkun tovin kun kiinnittelin niitä siimalla ja teipillä kattoon. Arvatenkin nyt katosta roikkuu enää ne siimat, pitäisi jaksaa irrotella nekin.

Synttärikuvien muodossa toivottelen teille oikein mukavaa viikkoa!

    Lue lisää