KOTONA TAAS

Heippa! Täällä sitä ollaan taas viikon lomailun jälkeen. Vaikka reissaaminen on aina kivaa, on sitä kuitenkin aina ihana päästä kotiin ja omaan sänkyyn nukkumaan. Onneksi minulla oli vielä yksi vapaapäivä tässä loman päätteeksi, ehtii hyvin pestä kertyneet pyykkikasat ja purkaa matkatavarat paikoilleen.

Nappasin eilen muutaman kuvan täältä kotoa kun meille oli tehty kiva ylläri ja äitini ja lapset olivat siivonneet koko talon putipuhtaaksi loman aikana. Olipa kiva tulla siistiin kotiin takaisin!

Kerroinkin edellisessä postauksessa, että olen mukana elloksen yhteistyökampanjassa, jossa testailen muutaman kuukauden aikana heidän ellos collection malliston tuotteita. Näissä kuvissa näkyykin yksi elloksen tuote, jonka valitsin kotiimme ja se on tuo nätti ”pötkötyyny” mikä on tuossa olkkarin sohvalla. Kyseessä on tämä Stella tyyny, jonka päällinen on kaunista pellavaa. Näitä löytyy myös punaisena, mikä on kaunis esimerkiksi joulun aikaan. Sisälle tilasin tämän sopivan sisätyynyn vielä. Vinkkinä, että saman mallista tyynyä löytyy ellokselta myös samettisena useammassa värissä, nekin näyttivät tosi kivoilta.

Ellokselta saakin juuri nyt -25% alennuksen kaikista ellos home malliston tuotteista, tarjous koskee myös huonekaluja! Tästä linkistä pääset aktivoimaan tarjouksen ja suoraan ellos home mallistoon. Tarjous koskee normaalihintaisia tuotteita.

Mukavaa alkanutta viikkoa ja palailen linjoille lomakuvien kera!

*sis mainoslinkin

  • Idis & Interiööri
    23.10.2017 at 07:42

    Kyllä arkeenkin on kiva palata, kun takana on rentouttava loma 😀

    Mulla hurisee ompelukone tänä iltana. Tuloksena muutama tyyny itselle ja äidille…sametti materiaalina 👍🏻 On se niin mukavan pehmoinen matsku ja tuo muistoja lapsuudesta.
    Mukavaa uutta viikkoa 😍

Lue lisää