LAZY BEDDING

 Yhteistyössä ellos
*sisältää mainoslinkkejä

Olen mukana kamppiksessa, jossa teistailen muutamia elloksen oman brändin tuotteita tässä parin kuluvan kuun aikana. Itselläni on jo valmiiksi kokemusta aika monestakin elloksen oman merkin tuotteesta ja olen kyllä ollut niihin ihan tyytyväinen. Enimmäkseen olen hankkinut heidän ellos home malliston juttuja ja niistä tosi hyviksi on osoittautuneet esimerkiksi pellavaiset isot lattiatyynyt ja pellavapetivaatteet. Molemmat noista edellämainituista tuotteista ovat muutes nyt elloksella alessa!


Tykkään vaihdella petivaatteita usein ja tällä kertaa testailuun pääsi nämä ellos home Neely puuvillaperkaalipetivaatteet. Ne ovatkin myös nyt tuolla -30% alennuksessa ja värivaihtoehtoja löytyy yhdeksän erilaista! Minä valitsin nämä pellavabeiget sekä lisäksi tumman viininpunaiset, joista näkyykin tyynyt tuolla takana. Ensivaikutelma on ainakin tosi positiivinen ja tykkään kovasti miltä nämä tuntuvat. Ovat ihanan pehmeät, tiheästi kudotut ja laadukkaan oloiset. Kirjoittelen vielä myöhemmin kokemuksia kun ovat olleet käytössä pidempään.

Petauksen suhteen olen aika huoleton ja tykkään enemmän tällaisesta rennosta lookista kuin särmästä petauksesta. On meillä päiväpeittokin, mutta harvemmin sitä sängynpäällä nähdään.

Nappasin näistä heti muutamat kuvat kun ilta-aurinkokin paistoi niin kauniisti ikkunasta. Nyt petivaatteet menivät vielä pesuun, sillä tykkään, että niissä on se oma tuoksu. Elloksella on meneillään ale ja kannattaa kurkata sieltäkin mitä kaikkea kivaa löytyy esimerkiksi sisustuksen puolelta.

Itsellä syysloma häämöttää jo ihan nurkan takana ja tämä loppuviikko tulee olemaan aika hektinen. Lomalla taas olen luvanut itselleni pitää lomaa niin töistä kuin blogistakin ja ladata akkuja, joten täällä puolella tulee olemaan hetken vähän hiljaisempaa. Instaa varmaan päivittelen kuitenkin jonkin verran, joten sieltä voi kurkata kuulumisia.

Palaillaan taas loman jälkeen!

  • Hanna/ Pastellimaja
    13.10.2017 at 13:27

    Tosi kaunis värimaailma näissä kuvissa! Hyvää lomaa, täälläkin se saatu juuri alkamaan :).

  • Anonyymi
    17.10.2017 at 12:12

    Ihana makuuhuone!! mistä olet hommannut tuon tapetin??

Lue lisää