SAMETTII

Samettia on näkynyt tänä syksynä paljon niin tekstiileissä kuin huonekaluissakin. Monet firmat ovat tuoneet valikoimiin ihania samettisohvia ja ovathan ne kyllä kauniin ja jotenkin ylellisenkin näköisiä. Jotain samettia on meillekin päätynyt, useampi sohvatyynyt, joista kirjoittelinkin jo aikaisemmin ja sitten tuollainen kaunis syvänsininen Normann Copenhagenin circus rahi , minkä tilasin Finnish Design Shopista jo jokin aika sitten.

Rahin hankin tuohon olohuoneeseen lähinnä tuon egg tuolin kaveriksi. Siinä kun on kiva istua niin, että nostaa jalat rahin päälle ja merkin oma rahi on sen verran hintava, ettei sellaista varmaan tule tuohon hankittua ainakaan ihan lähivuosina. Lapsethan tästä rahista tykkäävät kovasti ovat kuskailleet sitä ympäri taloa aina sinne missä leikit milloinkin sijaitsevat. Mielestäni väri on tässä tosi kaunis, samaa sävyä kuin tuossa olkkarin taulun alaosassa. Näitä löytyy myös muita värejä ja kahta kokoa, se viininpunainenkin on mielestäni tosi nätti.

Nämä sohvatyynyt ovat tosiaan henkkamaukalta, valikoimissa oli vaikka mitä eri värejä! Ainut huonopuoli sametissa on, että siinä näkyy pöly aika hyvin, joten teippiharjalle on tullut näiden kanssa käyttöä.

*sis mainoslinkin
**rahista saatu alennusta blogin kautta

 • Tiina A
  1.10.2017 at 08:57

  On kyllä ihastuttava rahi! Sametti on niin upea materiaali varsinkin nyt syksyn tullen – tuo ihanaa pehmeyttä. btw, kaunis koti teillä!

  • Sini
   2.10.2017 at 13:24

   Niin on, jotenkin ihanan ylellinen materiaali. Ja kiitos!

 • Anonyymi
  1.10.2017 at 15:48

  Hei! Kysyisin Gubi Multi-Lite olohuoneen valaisimesta, oletko ollut tyytyväinen? Kuinka tehokas valonlähteenä?

  • Sini
   2.10.2017 at 13:27

   Moi! Juu olen ollut tyytyväinen. Meillä se hankittiin lähinnä tunnelma/kohdevaloksi ja siinä on himmeämpi ja keltaisempi valo kuin mitä noissa meidän ledpaneeleissa. Nämä kuvat on napattu ennen kuin lamppu saatiin kattoon asti, tarkoitus olisi siitäkin kirjoitella vielä. Tosiaan varmasti vaikuttaa se kuinka kirkkaan lampun siihen laittaa ja mille korkeudelle valaisimen asentaa. Meillä se on aika matalalla, valaisee sohvalla ja nojatuolissa istuvien pään yläpuolelle.

   Sanoisin, että kuitenkin enemmän kohdevalo kuin yleisvalo kuten esim mehiläispesä. Valo tulee aika paljon vaan alaspäin eikä kovin paljoa sivuille. Mielestäni kuitenkin tosi nätti ja plussaa kun voi vaihdella muotoa!

Lue lisää