VALMIINA TALVEEN

Nonni, talvi saa nyt tulla! Siinä missä aikaisempina vuosina olen monesti ostanut edellisvuoden alesta jemmaan jo tulevan talven varusteet lapsille, ei tälle vuodelle tullut jemmattua mitään vaan jätin hankinnat suosista syksyyn.

Kirjoittelinkin jo aikaisemmin Molo kidsin toppahankinnoista ja tässä vielä muutama muu setti, mitä lapsille on hankittu tulevaan talveen.

Eevillä on teknisen toppatakin lisäksi tämä tummansininen Ver de Terren parkatakki, jonka ostin käytettynä. Lasten kenkähankinnoissa olen monena vuonna luottanut Pikkujalat kenkäkauppaan, josta löytyy mitä ihanempia kenkiä lapsille ja kivoja kenkiä myös aikuisillekin. Huomaa, että Eevi oma maku on muuttunut tässä jo ”aikuisempaan” suuntaan ja valitsi itselleen talveen tämmöiset unisex malliset Palladiumin* kengät. Näissä on paksu villavuori ja päällinen on nahkaa. Sivusta löytyy vetoketju, joten ovat helpot pukeakin. Vaikuttavat kyllä tosi lämpöisiltä ja näitä löytyy tuolta myös aikuisten koossa!

Aatulle hankin vielä tämän Mini Rodinin pingutakin marimuksusta ja sen kanssa sopii tosi kivasti esimerkiksi nämä papun dream-kuosin asusteet, jotka ovat lämpöistä merinovillaa. Pikkujaloista tilasin vielä Aatullekin kengät ja hänelle valitsin tuollaiset helposti puettavat Rugged Gearin* saappaat. Näissä on vähän ohuempi vuori, joten voi kohta jo korkata käyttöön! Pikkujaloissa on nyt talvikenkävalikoima parhaimmillaan, voin itse ainakin suositella aikaisempien vuosien perusteella Anguluksen, Bisgaardin ja Arauto Rapin nahkakenkiä. Uutuuksia löytyy tosiaan vaikka kuinka paljon täältä.

Hyödynsin itse sen Stadiumin alekoodin mistä täälläkin vinkkasin ja ostin talveksi tämän hattaranvaaleanpunaisen toppatakin. Malli on tosi kiva, vähän slimmattu ja peittää kuitenkin selän hyvin, ettei pääse lumi ja tuuli sinne. Lopussa pari (huonoa) sovituskuvaa, jotka napattu illalla sisällä, koska kuka hullu tuonne myrskyn keskelle menee kuvaamaan. Tästä takista löytyy useampi väri, omasta mielestäni tämä vihreä on myös tosi nätti. Itsellä tästä koko S, vastaa siis mielestäni hyvin kokoaan. Pipo on Tiger of Swedenin ja huivi Balmuirin.

*kengistä saatu alennusta blogin kautta
**sis mainoslinkkejä

  • Sara // housefive
    4.10.2017 at 15:01

    Kivat setit. Erityisesti tossa Rodinin takissa on hurjan kaunis sävy!

Lue lisää