ARTEMIDE LAGUNA

Instassa kuvissa näkyikin jo tämä ihana Artemiden Laguna valaisin, jonka tilasin jokin aika sitten Sisustuksen Koodista. Nyt täytyy kyllä antaa 10+ arvosana heille hyvästä asiakaspalvelusta ja lämpimästi suosittelen kauppaa muillekin. Harvemmin tulee muistettua kehua sitä hyvää palvelua.

Tosiaan hyllyllä näkyvä Laguna tuli vastaan sisustuksen koodin instassa ja ihastuin siihen todella. Valaisimet muutenkin ovat ne heikkouteni, maailmassa on liikaa ihania valaisimia! Sisustuksen Koodilla ei ole verkkokauppaa, mutta laitoin heille viestiä olisiko valaisinta mahdollista ostaa heidän kauttaan postitse ja se kuulemma onnistui oikein hyvin. Hetken kuluttua sainkin laskun valaisimesta sähköpostiini ja valaisin oli jo seuraavana päivänä noudettavissa postista! Kiitos vaan Maijalle oikein hyvästä palvelusta, taisi tuo Laguna vilahtaa Maijankin blogissa joku tovi sitten.

Tässäpä muutama kuva Lagunasta meidän olohuoneessa. Valaisimessa on tosi kaunis tunnelmallinen valo ja olenkin nyt pitänyt sitä iltaisin päällä noiden ledpaneelien sijaan. Ja tietysti kynttiläkausi on korkattu täälläkin!

Bongasin Sisustuksen koodin instasta, että heillä on meneillään muuttomyynti ja liikkeessä olevia tuotteita myydään nyt hyvällä alella. Käykäähän kurkkaamassa täällä ja tosiaan liike sijaitsee Turussa.

 • Anonyymi
  9.11.2017 at 15:52

  Kaunis valaisin ja olohuone muutenkin. Minua kiinnostaa tuo taulu, se on Kuutti Lavosen, eikö? Mistä olette sen hankkineet? Se on upea.

  • Sini
   13.11.2017 at 18:05

   Kiitos kovasti. Juu se on Lavosen. Niitä on tosi huonosti saatavilla ja säkällä saattaa gallerioissa olla. Turussa bronda galleriassa on ainakin ollut jotain!

 • Maija/Pihkala
  9.11.2017 at 21:17

  Kiitos kivoista sanoistasi! On kyllä ihana valaisin, hyvin sopii teille. 🙂 Juurikin täydellinen tunnelmavalona erilaisissa asetelmissa.

  • Sini
   13.11.2017 at 18:05

   Kiitos! Ja juu se on täydellinen tunnelmavalo kyllä!

Lue lisää