ELLOS BEAUTY

Elloksen yhteistyön myötä olen päässyt testaamaan muutamia elloksen oman brändin tuotteita. Valitsin myös muutaman tuotteen tuolta ellos beauty merkin alta ja sieltä poimin testiin nämä oat milk tuoksuiset käsisaippuat ja suihkusaippuat. Näissä on todellakin hurmaava kauran tuoksu, ei mielestäni liian voimakas kuitenkaan ja sellainen makeahko vivahde.

Plussaa annan myös siitä, että pakkaukset ovat yksinkertaiset ja minimalistiset, näitä pitää mielellään myös esillä! Nämä saippuat ovat myös kiva joululahja idea esimerkiksi opettajille ja hoitotädeille eikä hintakaan ole kovin paha, nämä maksavat 4,90 euroa kappale.

Nyt elloksella onkin meneillään vielä kamppis, jossa saa -20% alennuksen koko tilauksesta ja tarjous koskee myös merkkituotteita. Tarjouksen saa aktivoitua tästä linkistä ja se siirtyy siitä automaattisesti ostoskoriin. Ellos Beautyn puolella on myös muita edullisia kosmetiikkatuotteita ja postauksen lopusta löytyy muutama oma poimintani. Saippuoita löytyy myös laventelin ja lotuksen tuoksuisena, käykäähän kurkkaamassa!

*sis mainoslinkin

    Lue lisää